Bilutleie
Bet Shemsh
Kollaps
Israel // Bet Shemsh
Endre personlige detaljer

Leiebil Bet Shemsh: Sixt Bilutleie online

Dagens Beit Shemesh ble offisielt grunnlagt i 1950, men byens historie strekker seg flere tusen år tilbake og er åsted for flere bibelske fortellinger. Sixt bilutleie er selvsagt på plass i byen som har én fot i fortiden og én i fremtiden. Hos oss finner du et godt utvalg kjøretøy i forskjellige prisklasser. Velg en kompakt sedan eller en sprek sportsbil. Vi har også solide SUV-modeller som passer utmerket hvis du skal kjøre mye i ulendt terreng. Med en leiebil fra Beit Shemesh kan du utforske alle de frodige skogene som ligger rett utenfor bygrensene. I tillegg ligger Jerusalem, som er en av Israels mest berømte byer, bare 30 kilometer østover.

 
 • Beit Shemesh
  Nahal Zehelim Street 6
  99091 Beit Shemesh

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Beit Shemesh

  Sixt Bilutleie
  Nahal Zehelim Street 6
  99091 Beit Shemesh

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å bestille ekstrautstyr til leiebilen din

Alle våre leiebiler i Beit Shemesh leveres med air condition som gir deg en behagelig kjøretur i sommermånedene når solen steker over Israel. Du får også flere forsikringer inkludert, så du slipper å bekymre deg for det økonomiske hvis uhellet skulle være ute. Vi tilbyr flere fornuftige tilleggsforsikringer som du kan bestille ved behov. Vil du være sikker på at du får et navigasjonssystem installert, lønner det seg å reservere en GPS når du booker bilen ved vår stasjon for bilutleie i Beit Shemesh. Sixt sørger alltid for at du får en bil i den kategorien du har valgt, men eksakt modell kommer an på tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev både moderne og historiske Beit Shemesh med leiebil

Med en leiebil i Beit Shemesh får du med deg alt den moderne byen har å tilby av god mat, museer og andre underholdningstilbud. Samtidig kan du besøke den gamle delen av byen som ligger vest for den nye bydelen, med ruiner som er flere tusen år gamle. Litt utenfor byen kan du velge og vrake blant naturopplevelser som grønne skoger og hulelandskap. Lei en bil fra Sixt bilutleie i Beit Sheimesh og få med deg naturopplevelser som Bat Caves, Twin Caves og Beit Guvrin nasjonalpark.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service