Bilutleie
Beer-Sheva
Kollaps
Israel // Beer-Sheva
Endre personlige detaljer

Leiebil Beer-Sheva: Sixt Bilutleie online

Kjent som hovedstaden i Negev-ørkenen sør i Israel, er Beer Shiva er en stor og spennende by. Med egen leiebil i Beer Shiva ligger en rekke med attraksjoner og aktiviteter for dine føtter. Avhengig av hva formålet med ditt midtøsteneventyr er, kan du velge mellom et bredt utvalg av kjøretøy på Sixt sin filial for bilutleie i Beer Shiva. Blant kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4, coupé/sportsbil og minibuss finner du lett en skreddersydd leiebil for din reise i Israel.

 
 • Beer Sheva
  1 Pincas Ha'Hozev Street
  84107 Beer-Sheva

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Beer Sheva

  Sixt Bilutleie
  1 Pincas Ha'Hozev Street
  84107 Beer-Sheva

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Behagelig og trygg reise med Sixt

Sixt sin stasjon for bilutleie i Beer Shiva ligger sentralt plassert rett ved bussterminalen og knyttet til flere av de store veiene. Byens flyplass (BEV) ligger en 20 minutters kjøretur nord for sentrum med buss eller bil. Samtlige av våre leiebiler i Beer Shiva er utstyrt med 250 km ubegrenset kjørelengde samt tredjepartforsikring mot skader. Alle bilene bortsett fra vårt rimeligste alternativ kommer med air condition. Merk at vi hos Sixt sørger for at du får en bil i den kategorien du har bestilt, men at spesifikke modellers tilgjengelighet vil variere ved ankomst.

Et sted som vekker lidenskap med sitt skjønnhet og komplekse historie

Israel er et lite, men innholdsrikt land som lar seg utforske med en leiebil i Beer Shiva. Innenfor bygrensene finner du opplevelser for liten og stor, for eksempel det imponerende luftforsvarsmuseet Hatzerim, Carasso vitenskapspark og det unike monumentet reist for Negev-brigaden under krigen i 1948. En times kjøretur øst for Beer Shiva ligger både Dødehavet, det laveste punktet på jorden, og Masada, en flat fjelltopp og et arkeologisk funnsted av bibelske proposjoner, som så mye annet i Israel. Omtrent like langt sør kommer du til Maktesh Ramon, et geologisk fenomen som med sine flerfargede sandstener, vulkanske fossiler og svimlende proposjoner får lille Israel til å virke enormt.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service