Bilutleie i Ashdod

 

Mest populære i Ashdod

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ashdod som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Ashdod

Nyttig ekstrautstyr til kjøretøyet ditt

Nyttig ekstrautstyr til kjøretøyet ditt

I middelhavsbyen på vestkysten av Israel møtes ørkenaktige sanddyner, langstrakte strender og frodige grønne sletter. Du finner selvsagt en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Ashdod, som har vært en viktig havneby gjennom tidene. Vi har et godt utvalg kjøretøy enten du er på utkikk etter en praktisk stasjonsvogn, en lekker luksusbil eller en robust SUV. Byen har en 4 000 år gammel historie og nevnes flere steder i Bibelen. Med en leiebil i Ashdod står du fritt til å velge om du vil besøke alle byens historiske attraksjoner og museer, eller slappe av på strendene i sør. Frister det med en storbytur, er Tel Aviv godt innenfor rekkevidde med en leiebil fra Ashdod. Ashdod har behagelige middelhavstemperaturer med milde vintre og solrike somre. Våre leiebiler leveres med air condition som kjøler deg ned når sommersolen steker. Når du leier bil hos Sixt, får du også tredjepartforsikring inkludert, og vi har konkurransedyktige priser på valgfrie tilleggsforsikringer. Har du planer om å besøke andre byer i Israel, kan du reservere en bil med GPS når du bestiller. Du kan også registrere en ekstra sjåfør så dere kan veksle på sjåførjobben. Hos Sixt bilutleie i Ashdod sørger vi alltid for at du får et kjøretøy i valgte kategori. En spesifikk modell er imidlertid avhengig av tilgjengelighet ved ankomst..
Historiske attraksjoner du kan besøke med leiebil fra Sixt

Historiske attraksjoner du kan besøke med leiebil fra Sixt

Trenger du en pause fra stranden, kan du besøke ruinene etter slottet Fatimid som ligger ved sørkysten. Få med deg byens høyeste punkt, Givat Yonah, der profeten Jonas skal ligge begravet. Rett ved siden av ligger Lachish River Park med svalende trær, sjøfugler og andre dyr som løper fritt rundt. Med en leiebil fra Ashdod kan du også ta en dagstur til Mount Zion og Jerusalem d de historiske attraksjonene ligger på rekke og rad.
Show more

Greit å vite når du leier i Ashdod

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ashdod?
For å leie en bil med SIXT ved Ashdod må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ashdod.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ashdod?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ashdod. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Ashdod

Hva trenger jeg for å leie en bil i Ashdod?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Ashdod?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ashdod?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ashdod

Vis mer