Bilutleie
Ashdod
Kollaps
Israel // Ashdod
Endre personlige detaljer

Leiebil Ashdod: Sixt Bilutleie online

I middelhavsbyen på vestkysten av Israel møtes ørkenaktige sanddyner, langstrakte strender og frodige grønne sletter. Du finner selvsagt en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Ashdod, som har vært en viktig havneby gjennom tidene. Vi har et godt utvalg kjøretøy enten du er på utkikk etter en praktisk stasjonsvogn, en lekker luksusbil eller en robust SUV. Byen har en 4 000 år gammel historie og nevnes flere steder i Bibelen. Med en leiebil i Ashdod står du fritt til å velge om du vil besøke alle byens historiske attraksjoner og museer, eller slappe av på strendene i sør. Frister det med en storbytur, er Tel Aviv godt innenfor rekkevidde med en leiebil fra Ashdod.

 
 • Ashdod
  Bnei Brit Blvd
  77534 Ashdod

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Ashdod

  Sixt Bilutleie
  Bnei Brit Blvd
  77534 Ashdod

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Nyttig ekstrautstyr til kjøretøyet ditt

Ashdod har behagelige middelhavstemperaturer med milde vintre og solrike somre. Våre leiebiler leveres med air condition som kjøler deg ned når sommersolen steker. Når du leier bil hos Sixt, får du også tredjepartforsikring inkludert, og vi har konkurransedyktige priser på valgfrie tilleggsforsikringer. Har du planer om å besøke andre byer i Israel, kan du reservere en bil med GPS når du bestiller. Du kan også registrere en ekstra sjåfør så dere kan veksle på sjåførjobben. Hos Sixt bilutleie i Ashdod sørger vi alltid for at du får et kjøretøy i valgte kategori. En spesifikk modell er imidlertid avhengig av tilgjengelighet ved ankomst..

Historiske attraksjoner du kan besøke med leiebil fra Sixt

Trenger du en pause fra stranden, kan du besøke ruinene etter slottet Fatimid som ligger ved sørkysten. Få med deg byens høyeste punkt, Givat Yonah, der profeten Jonas skal ligge begravet. Rett ved siden av ligger Lachish River Park med svalende trær, sjøfugler og andre dyr som løper fritt rundt. Med en leiebil fra Ashdod kan du også ta en dagstur til Mount Zion og Jerusalem d de historiske attraksjonene ligger på rekke og rad.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service