Bilutleie i Afula

 

Våre tjenester ved Afula

Leiebiltjenester fra Sixt i Afula

Leiebiltjenester fra Sixt i Afula

Med leiebil i Afula kan du få mest mulig ut av oppholdet ditt i denne lille byen nord i Israel. Vi i Sixt vil gjøre vårt aller beste for at du skal bli fornøyd med ditt valg av leiebil fra vår moderne bilpark. Vi har flere kategorier av biler, slik at du kan finne den som passer deg og ditt reisefølge best. Merk deg at Sixt ikke kan garantere at du får en spesifikk bilmodell, men en bil innen samme kategori vil være tilgjengelig for deg ved vår stasjon for bilutleie i Afula. Som alltid hos Sixt finner du informasjonen du trenger om leiebil i Afula her på nettsidene. Hvilke tilleggstjenester som finnes, hvor mange som skal kunne kjøre bilen, alt dette kan du finne og booke online. Da sparer du både tid og penger. For at det skal bli så enkelt som mulig, kan du også betale for leiebilen online hjemme fra din egen stue. Da vil alt være klart når du henter din bil på vår stasjon for bilutleie i Afula.
Ting å gjøre med leiebil i Afula

Ting å gjøre med leiebil i Afula

Det som kanskje er det beste med å besøke Afula, er det vakre landskapet. Byen ligger i Jisreeldalen i Israel og er kjent som hovedstaden i dette området. Når du besøker denne dalen om sommeren, vil du kunne skue utover åkre som er farget røde og gule. Ikke lange kjøreturen fra byen ligger kysten hvor du finner resorter, strender og blått hav så langt øyet kan se. En knapp times kjøretur unna ligger Mount Carmel nasjonalpark, som også er et fint sted å besøke når du har leiebil i Afula. Spesielt om våren vil du kunne oppleve en frodig blomstring her. Ville dyr finnes det mange av i området, og er du heldig, vil du kunne se flere av dem i sitt rette element. I Afula er du på historisk grunn, og du bør få med deg Bet Alpha-synagogen med detaljerte mosaikker som er over 1400 år gamle.
Show more

Greit å vite når du leier i Afula

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Afula.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Afula?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Afula. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Afula?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 7 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Afula

Kan jeg bestille en langtidsleie i Afula?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Afula?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Afula

Vis mer