Bilutleie
Reykjavik
Kollaps
Island // Reykjavik
Endre personlige detaljer

Leiebil Reykjavik: Sixt Bilutleie online

Reykjavik er definitivt Islands største kulturelle smeltedigel, og et godt utgangspunkt for din reise rundt på den vulkanske øyen. Til tross for at selve bykjernen er relativt kompakt og liten, er bilutleie fra Reykjavik et godt utgangspunkt for å oppdage så mye som mulig av denne store øyen. Bilutleie fra Sixt tilbyr et stor utvalg av topp moderne biler som passer perfekt for det varierte terrenget på Island. Som en by hvor det finnes flere biler per innbygger enn noen annen by i verden, er det meget lett og komfortabelt å ta seg rundt i Reykjavik med bil.

 
 • Keflavik Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  Ma. - Sø.06:00 - 18:00
  Helligdag06:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Reykjavik Marina

  Sixt Bilutleie
  Krokhals 9
  110 Reykjavik

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Sixt bilutleie i Reykjavik

I Reykjavik og omegn finner du både landets innenriks og utenriks flyplass, og selvsagt finner du også Sixt bilutleie tilgjengelig på begge disse lokasjonene. Vår bilpark byttes ut hver sjette måned for å gi deg en mest mulig behagelig og komfortabel reise. Velg mellom små bybiler eller større SUV hvis du planlegger å dra ut på lengre eventyr. Vi kan dessverre ikke alltid gi deg den eksakte bilen som du har reservert på forhånd, men en bil i samme kategori vil alltid være tilgjengelig for deg ved ankomst. For at din leiebil i Reykjavik skal være optimert dine behov, anbefaler vi at du bestiller ønskede ekstratjenester som GPS, ekstra sjåfør og barnesete i forkant av din reise. Dette for å være sikker på at disse mulighetene finnes tilgjengelige for deg på din valgte stasjon.

Hva kan du oppleve med leiebil i Reykjavik

Reykjavik er verdens mest nordligste hovedstad, og et godt utgangspunkt for å oppleve både by og land i en og samme reise. Med leiebil i Reykjavik er du aldri langt unna historiske attraksjoner, museer og trendy shoppinggater i hovedstaden, til vulkaner, blå laguner og geo-parker. Med leiebil fra Sixt kan du oppleve alt dette i ditt eget tempo, uten å ta hensyn til kollektivtrafikkens ruter og tider. Ikke glem å få med deg vanntårnet Perlan, som er et svært synlig landemerke i det islandske landskapet. I dag huser vanntårnet en restaurant og et museum, og herfra kan du nyte den vakre utsikten over det kuperte terrenget. Vil du ut på lengre eventyr, byr Island på spennende natur til alle årstider, bli med på hvalsafari eller vulkanturer eller kanskje passer fugletitting og hesteridning deg bedre?

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service