Bilutleie
Reykjanesbaer
Kollaps
Island // Reykjanesbaer
Endre personlige detaljer

Leiebil Reykjanesbaer: Sixt Bilutleie online

Laguner, varme kilder, vulkaner og geysirs er noe av det man forbinder med Island. Med leiebil på Rekjanesbær, en halvøy sørvest på Island, kan du oppleve alt dette og mer til. Her finner du blant annet Islands internasjonale flypass Keflavik. Dette er for mange tilreisende det første møtet med Island, og hva passer vel bedre da enn å plukke opp en leiebil fra Sixt direkte fra flyplassen. Vi har et stor utvalg moderne kjøretøy som passer det kuperte terrenget på Island. Med leiebil fra Sixt ligger alt til rette for å kunne oppdage Islands spennende og dramatiske landskap.

 
 • Keflavik Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  Ma. - Sø.06:00 - 18:00
  Helligdag06:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt bilutleie i Rekjanesbær

På Keflavik flyplass står vår stab klare til å ta i mot deg og din reservasjon hos Sixt. Hos bilutleien på Rekjanesbær tilbyr vi flere topp moderne bilmodeller for at ditt opphold på Island skal være både komfortabelt og praktisk fra begynnelse til slutt. Velg mellom små personbiler eller større 4x4 hvis dere kommer som en større gruppe og vil ut på litt lengre eventyr. I sistnevnte bilkategori får du også plass til ekstra bagasje. Merk at vi ikke kan garanterer at du får eksakt den bilen som du har reservert på forhånd, men en bil i samme kategori står selvsagt klar for deg ved ankomst.

Med leiebil i Rekjanesbær og omegn

Rekjanesbær kommune, som er den femte største kommunen i landet, har opplevd en boom av nye innbyggere de siste årene. Dette på grunn av sin nærhet til hovedstaden Reykjavik, som ligger kun en snau times kjøretur unna, og også fordi området regnes som en port til resten av verden. Med leiebil i Rekjanesbær er du kun en kort biltur unna Islands vakre og uberørte natur. Uansett om du kommer vinter eller sommer, vil det spektakulære landskapet imponere deg. Med leiebil kommer du deg raskt og komfortabelt rundt på halvøya hvor du blant annet finner den unike Reykjanes Geopark. Sett deg i leiebilen fra Sixt og kjør til tuppen av halvøyen for å beundre de sterke naturkreftene, svarte strendene og høye klippene, et syn du sent vil glemme. Er du sugen på å delta på aktiviteter selv, er Island ansett som et mekka for ekstremsportentusiaster.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service