Bilutleie
Dun Laoghaire
Kollaps
Irland // Dun Laoghaire
Endre personlige detaljer

Leiebil Dun Laoghaire: Sixt Bilutleie online

Dun Laoghaire er en sjarmerende kystby like sør for Irlands hovedstad Dublin, der du vil finne en helt annen atmosfære enn det travle storbylivet i nabobyen. Her er det en egen promenade der du kan iaktta havneindustrien, og kanskje finne et hyggelig lite tivoli som har slått seg til på en av pirene. Her finnes mange puber der du kan ta innover deg den irske stemningen, og med leiebil i Dun Laoghaire er det ingenting som hindrer deg i å se resten av denne øya, som er rik på historie, kultur og vakker natur. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy fra kategorier som økonomibiler, familiebiler eller minibusser dersom du har et stort reisefølge.

 
 • Dublin Sør
  Rochestown Ave
  . Dublin

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 15:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Dublin Sør

  Sixt Bilutleie
  Rochestown Ave
  . Dublin

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 15:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Dun Laoghaire?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Dun Laoghaire og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ta en rundtur på øya med ubegrenset kjørelengde som kommer med alle våre modeller, og air condition gir effektiv temperaturregulering. Andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete kan reserveres på våre oversiktlige nettsider, og du kan levere bilen tilbake døgnet rundt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Dun Laoghaire

Kjør langs den travle havna for å se alle båtene som reiser ut og inn hver dag, og beundre de enorme cruiseskipene som legger til fra tid til annen. Her kan du også finne koselige kaféer med sitteplasser på fortauet og god utsikt over marinaen. Flere museer finnes også i byen, og det mest fremtredende er Det nasjonale maritime museet som ligger i den praktfulle Marinerkirken. Gå ikke glipp av søndagsmarkedet med sine mange matboder og yrende folkeliv. Sixt bilutleie i Dun Laoghaire lar deg se det beste av denne havnebyen og resten av Irland.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service