Bilutleie
Thessaloniki
Kollaps
Hellas // Thessaloniki
Endre personlige detaljer

Leiebil Thessaloniki: Sixt Bilutleie online

Thessaloníki er nest største by i Hellas, og byr på opplevelser for alle aldersgrupper. Her kan du nyte synet av de mange bysantinske monumentene samtidig som du befinner deg i en moderne by som også fungerer som landets økonomiske, kommersielle og politiske sentrum. Thessaloníki har et rikt utvalg av interessante museer samt et yrende natteliv med god stemning og eventyrlystne studenter som inntar nattklubbene når mørket senker seg. Med leiebil i Thessaloníki kan du enkelt bevege deg rundt i denne millionbyen. Hos Sixt bilutleie kan du velge mellom kategorier som familiebiler, økonomibiler, minibusser med plass for større grupper, eller du kan unne deg selv noe ekstra komfortabelt med en av våre luksusmodeller.

 
 • Thessaloniki Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Bilutleie
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Lø.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Thessaloníki?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Thessaloníki og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Nyt godt av fri kjørelengde som du får med alle våre modeller, og gjør deg godt kjent med veinettet i denne regionen. Andre tilleggsgoder som GPS kan reserveres på våre brukervennlige nettsider, og er anbefalt når du besøker en storby. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Thessaloníki

Ta deg en rundtur i byen for å få oversikt over gatenettet, og spander noen timer på et eller flere av byens markedsplasser med mange salgsboder og greske matvarer. Du vil trenge leiebil for å få besøkt de tallrike monumentene i Thessaloníki, der det hvite tårnet ved strandpromenaden og Heptapyrgion slott bare er noen få av dem. Den travle havnebyen huser flere kulturelle og kommersielle festivaler hvert år, blant annet en egen filmfestival som blir avholdt årlig i november. Kjør også til de arkeologiske stedene for å få innblikk i den greske historien. Sixt bilutleie i Thessaloníki står klar til tjeneste når du ankommer Hellas.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service