Bilutleie
Rhodos
Kollaps
Hellas // Rhodos
Endre personlige detaljer

Leiebil Rhodos: Sixt Bilutleie online

Rhodos er den største øya blant de såkalte Dodekanesene som tilhører Hellas. Med leiebil på Rhodos kan du oppleve den relativt store øya i ditt egne tempo enten du er ute etter en avslappende ferie på solsengen eller er mer opptatt av øyas spennende historie og mange kulturskatter. Hos Sixt sine stasjoner for bilutleie på Rhodos kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra vår topp moderne bilpark. Enten du reiser alene eller i en større gruppe, har vi bilmodeller som passer for deg. Kanskje kan en firehjulstrekker være passende for enkelt å håndtere øyas kuperte landskap?

 
 • Rhodos Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Diagoras Airport
  851 00 Rhodes

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Rhodos Havn

  Sixt Bilutleie
  Sahtouri Coast
  85101 Rhodes

  Ma. - Fr.11:00 - 14:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil på Rhodos?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner på Rhodos og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med fri kjørelengde kan du oppleve Rhodos i all sin prakt, fra Rhodos by på nordspissen til de vindfylte strendene i sør som er et paradis for vind- og kitesurfing. Forhåndsbestill gjerne GPS, barnesete eller ekstra sjåfør hvis du trenger dette på våre oversiktlige nettsider. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil være tilgjengelig for deg ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Rhodos?

Foruten det behagelige klimaet og de vakre strendene, har Rhodos en rekke spennende destinasjoner som er verdt å besøke. Gamlebyen i Rhodos by er Europas største middelalderby med en imponerende festning som i dag står på UNESCOs verdensarvliste. Reiser du med barn, anbefales et besøk til akvariet som er et av Hellas sine viktigste marine forskningssentre. Lindos, på den østlige kysten av Rhodos, er en attraktivt destinasjon både for strandliv og historiske severdigheter. Landsbyen ligger på et lite fjell med et imponerende akropolis på høyden. Ta også turen til Petaloudes-dalen som er mest kjent for sine store mengder av sommerfugler. Med Sixt bilutleie på Rhodos får du lettere tilgang til øyas mange spennende attraksjoner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service