Bilutleie
Paros
Kollaps
Hellas // Paros
Endre personlige detaljer

Leiebil Paros: Sixt Bilutleie online

Krystallklart vann, bysantinske ruiner og en slående vakker natur er noe av det som kjennetegner øya Paros som ligger midt i hjertet av Kykladene i Hellas. Med leiebil på Paros kan du oppdage øya i ditt eget tempo og se det som passer deg og ditt reisefølge best. Fra Sixt sine to stasjoner for bilutleie på Paros kan du velge blant kjøretøy fra en topp moderne bilpark. Våre modeller kommer fra verdensledende fabrikanter og er aldri mer enn et halvt år gamle. Avhengig av stasjon kan du velge mellom stasjonsvogner, økonomibiler, SUV eller minibusser, eller kanskje ønsker du å kjenne vinden i håret med en lekker kabriolet?

 
 • Paros Flyplass

  Sixt Bilutleie
  10th km of Perifereiaki Odos
  84400 Paros

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Paros Havn

  Sixt Bilutleie
  Christou Konstantopoulou
  84400 Paros

  Ma. - Sø.09:30 - 17:30
  Helligdag09:30 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil på Paros?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner på Paros og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Hos oss har alle bilmodeller fri kjørelengde som er svært praktisk når du vil oppdage en av Hellas sine mest populære feriedestinasjoner. De vakre strendene er alene grunn nok til å ta turen hit. På våre oversiktlige nettsider kan du velge blant ekstratjenester som GPS, ekstra forsikring eller barnesete hvis du reiser med barn. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil være tilgjengelig for deg ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Paros

Hovedstaden på øya Paros er Parika som er en typisk kykladisk landsby med hvitkalkede hus og neo-klassiske herskapshus. Ikke glem å ta turen innom det venetianske slottet som troner i åsen ved hovedstaden og gir deg en vakker utsikt over den sjarmerende byen. Fra havnen i Parika er det daglige avganger til mange av de andre greske øyene. Paros er historisk kjent for sin produksjon av marmor, og de gamle gruveområdene nord på øyen er også verdt et besøk. Er du ute etter solbading og vannsport, er heller ikke strender mangelvare på denne greske øyen. Med Sixt bilutleie på Paros kan du enkelt komme deg rundt for å finne din greske skatt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service