Bilutleie
Lefkada
Kollaps
Hellas // Lefkada
Endre personlige detaljer

Leiebil Lefkada: Sixt Bilutleie online

På Hellas` vestkyst er det mange flotte ferieøyer, og Lefkada er en av de fineste. Få fullt utbytte av din egen leiebil i Lefkada og besøk de tallrike landsbyene og strandlinjene. Selvsagt er det også mye flott landskap å utforske både langs kysten og lenger inn på øya. Sixt har en bilpark som oppgraderes til stadighet, og utvalget vårt av kjøretøy passer til de fleste anledninger. Kategoriene du finner her, er økonomibiler til gunstige priser, familiebiler til normalbruk eller minibusser dersom dere er mange på reise til Hellas. Gratis kansellering eller ombooking når du betaler ved ankomst gjør at du slipper å bekymre deg for endringer i planene.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan du ordner med leiebil på Lefkada

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie på Lefkada og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde gjør at hver krok av øya ligger for dine føtter, og air condition gjør at du slipper å sitte i en glovarm bil. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen for ekstra sikkerhet, og du må gjerne bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til den lille. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil på Lefkada

Bruk kjøretøyet ditt til å foreta en rundtur langs Lefkadas kyst, så vil du få et overblikk over de tallrike strendene og landsbyene som Hellas er kjent for. Stranden Vassiliki helt i sør er velkjent blant brettseilere og har et stort miljø for det, mens bading selvfølgelig også er fullt mulig. I nord finner du strender som Milos og Kathisma som ligger vakkert til mellom bratte klipper, og byen Lefkada i nord byr på mange muligheter for restaurantbesøk og shopping. Sixt bilutleie på Lefkada står klar til å ta deg godt imot.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service