Bilutleie
Kos
Kollaps
Hellas // Kos
Endre personlige detaljer

Leiebil Kos: Sixt Bilutleie online

Omkranset av vakre strender og mektige klipper som deles av frodige daler med skatter fra fortiden, er Kos en øy full av overraskelser. For deg som har leiebil på Kos, ligger både livlige Kos by og øyas vakre natur og ruiner for dine føtter. Hos Sixt bilutleie på Kos finner du et bredt utvalg av kjøretøy skreddersydd til akkurat din tur eller ditt formål. Velg mellom moderne stasjonsvogner for dagligdags bruk, 4x4 eller sportsbil eller cabriolet hvis du vil unne deg litt ekstra luksus.

 
 • Kos Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  853 02 Kos

  Ma. - Sø.08:00 - 21:30
  Helligdag08:00 - 21:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Kos Havn

  Sixt Bilutleie
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Fleksibel og ubegrenset med eget kjøretøy på Kos

Sixt sine stasjoner for bilutleie på Kos finner du på Kos internasjonale flyplass (KGS), Kos havn og Lambi Beach på øyas nordre spiss samt på Robinson Club Daidalos rett sør for flyplassen. Med egen leiebil på Kos kan du oppdage en av Hellas mest populære ferieøyer helt på dine egne premisser og til en passende pris for deg. Uansett hvilken stasjon du velger, vil våre medarbeidere vise deg til kjøretøyet og besvare alle dine spørsmål. Sixt sine leiebiler på Kos kommer med fri kjørelengde inkludert i prisen, slik at du kan utforske den nydelige øya uten å bekymre deg for avstander. Merk at vi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du alltid får en bil i den kategorien du har booket.

Opplev antikke ruiner og frodig natur

Omtalt som den vakreste øya blant øygruppen Dodekanesene, byr Kos på en rekke forskjellige opplevelser. I det ene øyeblikket spiser du smakfull gresk mat på en taverna i fjellet, og i det andre sitter du på en kosmopolitisk kafé. Her er det virkelig noe for enhver smak. Grensene for hva du kan se og oppleve med leiebil på Kos i Hellas, er det egentlig bare din egen fantasi som setter. Blant høydepunktene er Plateia Platanou, Ridderslottet, det arkeologiske museet og Odeion.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service