Bilutleie
Korfu
Kollaps
Hellas // Korfu
Endre personlige detaljer

Leiebil Korfu: Sixt Bilutleie online

Korfu ligger strategisk plassert ved det joniske hav i Hellas, og har vært bebodd i over 1000 år, noe som gjør at øya har mye historie å utforske, for ikke å snakke om et vakkert landskap og en vennlig befolkning. Her kan du både dra til typiske strandhoteller som tilbyr mange attraksjoner for badelystne, eller komme deg unna folkemengden og finne en tradisjonell landsby med ekte gresk atmosfære. Med leiebil på Korfu kan du fritt utforske øya i ditt eget tempo, og hos Sixt kan du velge blant kategorier som økonomibiler, familiebiler, minibusser med god seteplass eller du kan skaffe deg en kabriolet og kjenne den friske sjøluften i håret når du kjører.

 
 • Korfu Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil på Korfu?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie på Korfu og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ta så mange rundturer som du vil på Korfu mens du nyter godt av ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige modeller. På våre nettsider kan du velge andre oppgraderinger som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete hvis du reiser med barn. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Korfu

Kjør rundt på Korfu for å få et overblikk over hva som finnes av opplevelser på denne innholdsrike øya. Da vil du også raskt oppdage den vakre naturen som Hellas har å by på, med fjellsider med sypresser og oliventrær. Korfu har en egen gamleby som står på UNESCOs verdensarvliste og naturligvis har en rekke severdige attraksjoner, som den gamle festningen som et av mange eksempler. Du kan slå et slag golf i Ermones på vestsiden av øya, eller la hele familien hygge seg i Aqualand vannpark. Selvsagt kryr det av badeplasser som blir lett tilgjengelige med eget kjøretøy, så gjør det enkelt for deg selv med Sixt bilutleie på Korfu.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service