Bilutleie
Chania
Kollaps
Hellas // Chania
Endre personlige detaljer

Leiebil Chania: Sixt Bilutleie online

Ved det glitrende Middelhavet ligger den pittoreske byen Chania perfekt til for å utforske Hellas%u2019 legendariske og karismatiske ferieøy Kreta. Lei en bil i Chania og få det perfekte utgangspunktet for å oppleve Kretas mange forskjellige sider. Hos Sixt bilutleie i Chania har vi sørget for å tilby et bredt utvalg kjøretøy som møter en rekke ulike behov, reisefølger og lommebøker. Velg mellom moderne leiebiler i kategorier som pålitelige sedaner, kompakte stasjonsvogner, kraftige 4x4, flotte cabrioleter og romslige minibusser for større grupper.

 
 • Kreta Chania Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  73100 Chania

  Ma. - Sø.07:00 - 22:30
  Helligdag07:00 - 22:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Kreta Khania Souda Havn

  Sixt Bilutleie
  Eleftheriou Venizelou Square
  73200 Souda, Chania

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Gjør reisen komfortabel med egen leiebil fra Sixt

Her hos Sixt er god kundeservice en av våre kjerneverdier og en av årsakene til at vi er blant de mest ettertraktede leiebilleverandørene på markedet. Når du booker leiebil i Chania, vil du bli møtt av våre profesjonelle medarbeidere og være på plass bak rattet før du vet ordet av det. Vi jobber for å gi deg den beste mulige kjøreopplevelsen og har derfor inkludert fri kjørelengde i prisen på samtlige av våre leiebiler i Chania. Nyt reisen uten å bekymre deg for tilbakelagte avstander, og føl deg trygg med tredjepartforsikring som også er inkludert i leien. Vi sørger for at du får et kjøretøy i ønsket kategori, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.

Oppdag både populære og bortgjemte steder med egen bil på Kreta

Som på mange av Hellas%u2019 vakre øyer er også gamlebyen i Chania vel verdt et besøk, og den ligger en fin kjøretur gjennom byen østover fra vår filial. Har du leiebil i Chania, vil du oppdage et lappeteppe av fantastiske strender, antikke skatter, vakker natur og landskap på hele øya. Chania by også på kulturelle opplevelser som det arkeologiske og det maritime museet. Kjør gjerne til den nordvestlige enden av øya for å komme vekk fra den yrende bykjernen i sommermånedene. Her kan du oppleve de nærmest ubebodde halvøyene Gramvousa og Rodopou.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service