Bilutleie
Alexandroupoli
Kollaps
Hellas // Alexandroupoli
Endre personlige detaljer

Leiebil Alexandroupoli: Sixt Bilutleie online

Alexandroupolis er en spennende og travel havneby og et viktig kommersielt knutepunkt i Hellas, og hit reiser du kanskje på ferie, men også gjerne i forretningsøyemed. Trenger du leiebil i Alexandroupolis, er Sixt et godt valg når du ønsker deg et rikt utvalg av kjøretøy i ulike prisklasser og bilkategorier. Velg mellom rimelige økonomibiler og stasjonsvogner, en førsteklasses sportsbil eller cabriolet eller en praktisk SUV for varetransport eller ekskursjoner ut i Øst-Makedonia og Trakia. Du finner Sixt bilutleie i Alexandroupolis praktisk plassert på den internasjonale flyplassen, på folkemunne kalt Demokrit flyplass (AXD).

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Moderne leiebiler i en moderne havneby

Sixt bilutleie i Alexandroupolis kan skilte med bilmodeller fra bare de beste fabrikantene, og vi har modeller som Audi A5 eller Renault Clio i sortimentet vårt her. Booker du online og velger betaling ved henting, er ombooking gratis frem til ankomst, og vi inkluderer flere tjenester i prisen, som tredjepartforsikring og air condition i de fleste modeller. For å skreddersy leiebilen til dine behov kan du også velge dieselmotor, GPS og barneseter når du reserverer leiebil i Alexandroupolis. Vi garanterer deg et kjøretøy i valgte bilkategori, selv om tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.

By og natur med eget kjøretøy

I denne attraktive greske byen finner du et stort utvalg hoteller, spadestinasjoner og restauranter i alle prisklasser, og det innbydende havneområdet er populært for et måltid nydelig gresk mat i solnedgangen. For at du skal få oppleve mer av byen og regionen, anbefaler vi absolutt å leie bil i Alexandroupolis. Du bør for eksempel ta turen til nasjonalparkene Dadida og Evros-deltaet, som også danner grensen mellom Hellas og Bulgaria. Her finner du et yrende dyre- og fugleliv ulikt noe annet. I Alexandroupolis foregår for øvrig det meste på gresk, så det kan være smart å lese seg litt opp på trafikkreglene før du begir deg ut på kjøretur sammen med de noe frempå greske trafikantene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service