Bilutleie
Aktio Vonitsa
Kollaps
Hellas // Aktio Vonitsa
Endre personlige detaljer

Leiebil Aktio Vonitsa: Sixt Bilutleie online

Ut mot Det joniske hav ligger Aktio-Vonitsa, et eldgammelt område og en tidligere romersk koloni i Hellas. Sixt bilutleie i Aktio-Vonitsa har et variert utvalg kjøretøy til gode priser for deg som planlegger å ta turen til dette historiske stedet. Velg blant sedaner og minibusser og finn den bilkategorien som passer deg best. Vi hos Sixt er klare til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av oppholdet ditt når du booker en av våre leiebiler i Aktio-Vonitsa.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Leiebiltjenester i Aktio-Vonitsa fra Sixt

Vi har en rekke ulike tilleggstjenester som du kan velge mellom når du booker leiebil i Aktio-Vonitsa hos oss. Om dere er flere som reiser sammen, kan det være lurt å bestille ekstra sjåførtillatelse, og hvis du har med barn, kan du velge barneseter i ulike størrelser. Air condition sørger for en behagelig reise, og bestiller du GPS, kan du føle deg trygg på at du finner veien. Ta også en titt på de ulike typene forsikringer vi har tilgjengelig. Noen kan være inkludert i prisen, mens andre er valgfrie eller kan oppgraderes. Når du booker en bil fra vår bilutleie i Aktio-Vonitsa, vil du alltid få en bil i valgte kategori. Vær imidlertid oppmerksom på at spesifikke modeller avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.

Kjøretur i Aktio-Vonitsa med Sixt

Aktio-Vonitsa har vært bebodd i tusener av år og har en rik og spennende historie. I år 31 f.Kr. sto det blant annet et sjøslag utenfor den antikke byen Actium, også kalt Aktio på gresk. Nord for Aktio-Vonitsa i nærheten av byen Preveza ligger ruinene av byen Nicopolis, som ble bygget for å markere seieren av dette slaget. I byen Vonitsa kan du dessuten besøke Vonitsa-festningen, en venetiansk borg fra middelalderen som ble bygget under det bysantinske styret. Med leiebil i Aktio-Vonitsa kan du utforske Hellas sin forhistorie samtidig som du nyter solen, varmen og naturen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service