Bilutleie på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

 

Mest populære i Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP-stasjon

Adresse

Morne Mamiel, 97139 Les Abymes, Guadeloupe
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Lør
07:30 - 21:30
Søn
13:30 - 21:30
Helligdager
13:30 - 21:30

Våre tjenester ved Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Guadeloupe flyplass er ideell for deg som vil nyte full reisefrihet på denne nydelige øya i Karibia. Her tilbyr vi kategorier for alle reiseformål og reisekonstellasjoner, som økonomibiler og familiebiler for dagligdags bruk, romslige SUVer, minibusser med ekstra mange seter eller kanskje en cabriolet for en følelse av luksus. Med fri kjørelengde alltid inkludert kan du foreta mange rundturer på Guadeloupe, og air condition vil komme godt med i dette klimaet. Skaff deg gjerne oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete til den lille samtidig som du foretar din reservasjon. Med leiebil fra Guadeloupe flyplass er du sikret et behagelig opphold.
Hvordan skaffe leiebil på Guadeloupe flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Guadeloupe flyplass?

Flyplassen er også kjent som Guadeloupe Le Raizet Pointe-à-Pitre flyplass (PTP) og ligger bare et par kilometer utenfor Pointe-à-Pitre by. Du finner Sixt sin skranke for bilutleie like utenfor terminalbygget, og straks du møter opp her, vil du kunne nyte førsteklasses service. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Etter avtale kan du også levere inn din leiebil utenom kontorets offisielle åpningstider.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Guadeloupe flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Guadeloupe flyplass

Ferieparadiset Guadeloupe er en del av De små Antiller, og består av flere mindre og større øyer. Flyplassen i Guadeloupe ligger på øya Grand Terre som er adskilt fra Basse Terre med en smal kanal. Ovenfra ser de to øyene ut som en sommerfugl, og går derfor under navnet "Le Papillon". Her kan nyte et deilig klima, eksotisk mat og mange sjarmerende landsbyer året rundt. Med leiebil fra Guadeloupe flyplass kan du enkelt kjøre over broen til Basse-Terre og besøke den aktive vulkanen "La Soufrière" i tillegg til flere tropiske regnskoger og naturreservater. På Grand-Terre finner du flyplassen og Guadeloupes viktigste økonomiske sentrum, Pointe-à-Pitre.
Show more

Greit å vite når du leier på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
For å leie en bil med SIXT ved Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 2102 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,6)
Kjøretøyet
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Vis mer