Bilutleie på Guadeloupe Jarry Centre

 

Mest populære i Guadeloupe Jarry Centre

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Guadeloupe Jarry Centre som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Guadeloupe Jarry Centre-stasjon

Adresse

470 Rue Henri Becquerel, 97122 Baie-Mahault, Guadeloupe
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 18:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Guadeloupe Jarry Centre

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Jarry på Guadeloupe! Den franskstyrte karibiske øygruppa kalles sommerfugløya fordi de to største øyene ser ut som vingene på en sommerfugl. Du finner vårt kontor i Baie-Mahault, et av de mest urbane områdene på Basse-Terre, som er en av de to hovedøyene. Her ligger noen av øyas beste spisesteder, butikker og andre servicetilbud. Samtidig befinner du deg helt øst på øya ikke langt fra veien som fører over til den andre hovedøya Grand-Terre. Med leiebil fra Jarry på Guadeloupe har du et perfekt utgangspunkt for å utforske hele øyas frodige natur, vulkanlandskap og langstrakte strender. Fra den internasjonale flyplassen Pointe-à-Pitre Le Raizet Airport (PTP) tar det bare ti minutter til vår utleiestasjon med taxi.
Sommerfugløya rundt med leiebil fra Jarry

Sommerfugløya rundt med leiebil fra Jarry

På vår stasjon for leiebiler i Jarry på Guadeloupe har vi et godt utvalg av stasjonsvogner og varebiler. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilen du har sett på, men vi ordner alltid en bil i samme kategori. Vi forstår at våre åpningstider ikke bestandig passer med reisetidene dine, så ta gjerne kontakt med vår stasjon for å avtale et bedre tidspunkt. Vi gir deg fri kjørelengde inkludert i prisen så du kan utforske så mye du vil av både Grande-Terre og Basse-Terre. Våre leiebiler leveres også med air condition. Trenger du en GPS, kan du forhåndsreservere dette når du bestiller bilen, så sørger vi for at den er klar til bruk. Vi har også barneseter til de minste i reisefølget. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Jarry i Baie-Mahault på Guadeloupe!
Show more

Greit å vite når du leier på Guadeloupe Jarry Centre

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Guadeloupe Jarry Centre?
For å leie en bil med SIXT ved Guadeloupe Jarry Centre må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Guadeloupe Jarry Centre.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Guadeloupe Jarry Centre?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 86 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyet
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Guadeloupe Jarry Centre

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Guadeloupe Jarry Centre?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Guadeloupe Jarry Centre?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Guadeloupe Jarry Centre

Vis mer