Bilutleie
Les Abymes
Kollaps
Guadeloupe // Les Abymes
Endre personlige detaljer

Leiebil Les Abymes: Sixt Bilutleie online

Selv om paradisøyene Guadeloupe har langstrakte strender, fargerikt korallrev, frodig skog og moderne hoteller og kjøpesentre, er øyene enda ikke oversvømmet av turister. Du finner en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Les Abymes, den mest folkerike kommunen i det franskstyrte øyriket. Og med en leiebil fra Les Abymes har du gode muligheter for å finne en øde strandflekk som du kan ha helt for deg selv. Her har vi et variert utvalg av kjøretøy som passer for enhver smak. Vi har alt fra praktiske stasjonsvogner og romslige SUV-modeller til luftige cabrioleter og friske sportsbiler.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Bilutleie
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Alt du trenger til familieferien eller eventyrreisen

Når du leier bil fra Sixt bilutleie i Les Abymes, får du air condition installert så du slipper å bekymre deg for å bli sittende i en varm bil. Vi gir deg også fri kjørelengde så du kan jakte så mye du vil på den beste stranden eller det flotteste dykkerstedet. Er du på familieferie, kan du reserver et barnesete til minstemann når du bestiller bilen. Du kan også leie en praktisk paraplytrille hos Sixt så du slipper å sende den store barnevognen med flyet. Sixt sin stasjon for leiebiler i Les Abymes kan ikke garantere at du får en bestemt bil, men vi sørger for at du får en bilmodell i valgte kategori.

Oppdag Les Abymes og Grand-Terre med leiebil fra Sixt

Les Abymes ligger i et av de mest urbane områdene på øya Grand-Terre. Her finner du et godt utvalg restauranter som disker opp med både karibisk og fransk mat. I helgene holder flere nattklubber det gående til langt utpå morgenkvisten. Guadeloupe er også kjent for å arrangere svært mange livlige festivaler og gatefester. Med en leiebil fra Les Abymes er det enkelt å utforske resten av øya også. Slapp av på strendene, prøv deg på vannski eller dra til en av de andre hyggelige byene på øya, for eksempel St. Anne eller Le Moule.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service