Bilutleie på Tbilisi

 

Mest populære i Tbilisi

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tbilisi som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Tbilisi-stasjon

Adresse

44 Kote Abkhazi St, 0105 Tbilisi, Georgia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
10:00 - 18:00
Lør
11:00 - 14:00

Våre tjenester ved Tbilisi

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Tbilisi! Byen i Sør-Kaukasus er kjent for sin varierte arkitektur som tar deg med på en tidsreise fra middelalderen via neoklassisk og art nouveau til Stalin-perioden og moderne storbyarkitektur. Vår stasjon for leiebiler i Tbilisi ligger i gamlebyen ved bredden av elven Kura. Her befinner du deg midt i byens mest sjarmerende distrikt med trange smug, stemningsfulle kirker, små butikker med lokale varer og Narikalafortet. Hovedstaden i Georgia er også en moderne by. Med en leiebil herfra har du et perfekt utgangspunkt for å besøke alle byens museer, gallerier, restauranter og urbane kaffebarer. Fra Tbilisi International Airport (TBS) går det flybuss til Europe Square som ligger i gangavstand til vår stasjon for leiebiler i Tbilisi.
Nyttig ekstrautstyr på reise i Georgia

Nyttig ekstrautstyr på reise i Georgia

I vårt utvalg av kjøretøy finner du stasjonsvogner og SUV-modeller i forskjellige prisklasser. Blant annet har vi modeller fra Toyota, Hyundai og Mitsubishi. Sixt kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi ordner alltid en bil i samme kategori. Tbilisi blir regnet som en av de tryggeste byene i Europa. Likevel er det viktig å ha forsikringene i orden. Når du leier bil hos Sixt, får du flere forsikringer medberegnet i prisen, og du kan enkelt legge til de tilleggsforsikringene du trenger. Er du avhengig av å holde kontakt med jobben eller familien, kan du leie en mobiltelefon med lokalt SIM-kort og internettdekning fra oss slik at ikke tellerskrittene løper løpsk. Vi ser frem til å gi deg en god kjøreopplevelse i Georgia!
Show more

Greit å vite når du leier på Tbilisi

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tbilisi?
For å leie en bil med SIXT ved Tbilisi må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tbilisi.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tbilisi?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.
Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Tbilisi

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tbilisi?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tbilisi?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Tbilisi

Vis mer