Bilutleie i Tbilisi

 

Mest populære i Tbilisi

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tbilisi Internasjonal Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Tbilisi

Hvordan du ordner med leiebil i Tbilisi

Hvordan du ordner med leiebil i Tbilisi

Tbilisi er kanskje en av de mest unikt plasserte hovedstedene i verden, ettersom byen er omringet av store fjell og skogkledde åsrygger. Her i hjertet av Georgia bor det omtrent 1,5 millioner mennesker, og her er det mye å oppleve når du har leiebil i Tbilisi fra Sixt. Vi har selvsagt et utvalg kjøretøy som passer for både deg som reiser på egen hånd og med familien, blant annet romslige sedaner og solide 4x4 som ligger godt på veien. Vi har lagt en av våre stasjoner på Tbilisi flyplass (TBS) der det er lett å finne vår effektive betjening bak skranken.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Tbilisi og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det følger selvsagt air condition med alle modellene våre så du slipper ubehagelige temperaturer mens du kjører rundt i Georgia, og en hel rekke forsikringer er medberegnet i prisen. GPS er alltid lurt å ha i en millionby som Tbilisi slik at du finner fort frem, og barnesete til junior er også tilgjengelig. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppdage med leiebil i Tbilisi

Hva du kan oppdage med leiebil i Tbilisi

Narikala festningverk, som har røtter helt tilbake til det fjerde århundre e.Kr, er noe av det første som bør stå på listen til alle besøkende. Her kan du også nyte flott utsikt over Tbilisi og omegn, og gamlebyen, som ligger rett nedenfor, byr også på mye interessant. Her er det fullt mulig bare å kjøre rundt i sentrum og få en smakebit av atmosfæren i denne gamle byen, og det er mange spisesteder som byr på lokale retter her. Sixt bilutleie i Tbilisi venter spent på ditt oppmøte.
Show more

Greit å vite når du leier i Tbilisi

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tbilisi?
For å leie en bil med SIXT ved Tbilisi må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tbilisi.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tbilisi?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tbilisi. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Tbilisi

Hva trenger jeg for å leie en bil i Tbilisi?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tbilisi?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tbilisi?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tbilisi

Vis mer