Bilutleie
Matoury
Kollaps
Fransk Guyana // Matoury
Endre personlige detaljer

Leiebil Matoury: Sixt Bilutleie online

Vi ønsker velkommen til Sixt bilutleie i Matoury, som ligger like i utkanten av Fransk Guyanas hovedstad Cayenne. Vi har vår stasjon på Cayenne flyplass (CAY) der du raskt vil finne oss etter ankomst, og våre imøtekommende ansatte vil sørge for at du snart kan trille hjulene i gang på kjøretøyet ditt. Her finner du økonomibiler til noen av de laveste prisene på markedet, familiebiler til allmenn bruk, minibusser med ekstra mange seter eller 4x4 så du kan dra på langturer i kupert terreng. Siden vi i Sixt gir kundene våre ekstra fleksibilitet, kan vi tilby fri kansellering og ombooking ved behov.

 
 • Cayenne Flyplass
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Ma. - Sø.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helligdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Cayenne Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Ma. - Sø.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helligdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan ordne med leiebil i Matoury?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Matoury og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition er installert i samtlige modeller og blir alltid hyppig brukt av kundene våre, og tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen. Du er også forsikret mot tyveri og skader på bilen, og tilleggstjenester som ekstra sjåførtillatelse og barnesete til den lille kan du bestille for ubetydelige ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva kan du få med deg med leiebil i Matoury?

Matoury ligger i frodige omgivelser omringet av vann og regnskog, og tar du turen til havnestedet Larivoy, kan du få et glimt av fiskeindustrien i byen. Kanskje det frister med en tur langt inn i regnskogen lenger sør i landet? Da er det bare å følge hovedveien N2 som passerer gjennom Matoury og tar deg videre innover i Fransk Guyana. Det er heller ikke langt mot nord til hovedstaden Cayenne med alt som er å oppleve der. Sixt gjør det enkelt å oppleve mye med en leiebil i Matoury .

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service