Bilutleie
Amelie-les-Bains
Kollaps
Frankrike // Amélie-les-Bains-Palalda // Amelie-les-Bains
Endre personlige detaljer

Leiebil Amelie-les-Bains: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda FR +33-4-68569595
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: PGFN01
Åpningstider
Ma. - Lø.08:30 - 12:30
 13:30 - 18:30
 
 

Velkommen til Sixt bilutleie på Amélie-les-Bains-Palalda stasjon! Her kan du oppleve nærmest tropevarme om sommeren og glimrende bademuligheter ved Frankrikes sørkyst. Når du kjører ut av stasjonen, befinner du deg i et strøk med koselige fjellandsbyer i grønne skråninger. Husene snor seg opp langs åssidene i Amélie-les-Bains-Palalda, inkludert flere hoteller og restauranter. Fra filialen vår er det bare et steinkast til hovedveien D115 som tar deg kjapt videre. Lenger mot vest kan du komme deg enda høyere til fjells, og se langt over grensen til Spania - spesielt i naturreservatet Prats-de-Mollo-la-Preste. Det tar knapt en time å komme seg til kysten fra Amélie-les-Bains-Palalda, hvor du vil møtes av et åpent hav og skinnende strender. Den store byen Perpignan mot nordøst er også vel verdt en visitt.

Hvordan du ordner med leiebil på Amélie-les-Bains-Palalda stasjon

Du kan både møte opp etter avtale eller komme innom om du trenger en leiebil. Kategoriene som tilbys er familiebiler som passer for normal bruk, kompaktbiler som tar lite plass, 4x4-biler som enkelt kan traversere grusveiene, minibusser hvor det er plass til alt og alle og kabrioleter som holder deg avkjølt i sommervarmen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Dersom du betaler ved oppmøte, koster det ingenting ekstra å kansellere eller endre på bestillingen. Kollisjonsskadeforsikring er blant ekstragodene vi slenger inn, slik at du kan få et bekymringsfritt opphold i Frankrike. Hvis du legger til en oppgradering med navigasjonssystem, finner du fort frem i dette fjellandskapet. Vi ser frem til å motta ordren din for en leiebil i Amélie-les-Bains-Palalda!

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Lø.08:30 - 12:30
 13:30 - 18:30

Kontakt

Sixtstasjon Amelie-les-Bains PGFN01 29 avenue du General de Gaulle 66110 Amélie-les-Bains-Palalda 42.472857, 2.672102 +33-4-68569595

Sixtstasjon Amelie-les-Bains PGFN01

29 avenue du General de Gaulle
66110 Amélie-les-Bains-Palalda
 
Telefon +33-4-68569595

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service