Bilutleie i Amélie-les-Bains-Palalda

 

Våre tjenester ved Amélie-les-Bains-Palalda

Leiebiltjenester i Amélie-les-Bains-Palalda

Leiebiltjenester i Amélie-les-Bains-Palalda

Med en leiebil i Amélie-les-Bains-Palalda kan du få med deg hovedattraksjonene som befinner seg her på en komfortabel og rimelig måte. Sixt har kjøretøy til deg som reiser på ferie med familien, alene eller som par. Vår bilutleie i Amélie-les-Bains-Palalda har kort sagt leiebiler for de aller fleste anledninger og bruksområder.Ankommer du Amélie-les-Bains-Palalda med tog til Station-service TOTAL, ligger Sixt bilutleie kun ett minutts spasertur unna. Den nærmeste flyplassen er Perpignan som ligger ca. 45 km fra vår bilutleie i denne kommunen. Du vil finne en tilgjengelig leiebil i Amélie-les-Bains-Palalda på våre nettsider og ved oppmøte på vår bilutleie i Amélie-les-Bains-Palalda. På nettsiden kan du også beregne pris ved å velge ønsket by og stasjon, samt tidspunkt for utlevering og retur. Vi kan ikke garantere en spesifikk bilmodell, men du vil alltid få en bil i din ønskede bilkategori.
Kjøretur i Amélie-les-Bains-Palalda med Sixt

Kjøretur i Amélie-les-Bains-Palalda med Sixt

Amélie-les-Bains-Palalda ligger helt sør i Frankrike og har et fantastisk klima med 300 soldager i året. Kommunen har en landlig beliggenhet og er blant annet kjent som et kursted, med sin friske alpeluft og svovelholdige kilder. Det kan være svært praktisk og ha en leiebil i Amélie-les-Bains-Palalda til fri benyttelse for utforskning av de mange flotte fotturene, varme kildene og omkringliggende landsbyer. En liten kjøretur unna ligger den sjarmerende landsbyen Prats de Mollo med sitt historiske fort, Fort Lagarde. Dette fantastiske byggverket ble i sin tid strategisk plassert ved adkomstveien til Spania for å kunne kontrollere de reisende og trafikken mellom Frankrike og Spania. Vi kan også anbefale en tur til Golf du Domaine de Falgos %u2013 en flott 18-hulls golfbane en liten times kjøretur unna. I Amélie-les-Bains-Palalda er mulighetene mange, og med en leiebil fra oss har du sjansen til å få med deg mye av hva området har å by på.
Show more

Greit å vite når du leier i Amélie-les-Bains-Palalda

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Amélie-les-Bains-Palalda.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Amélie-les-Bains-Palalda?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Amélie-les-Bains-Palalda. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Amélie-les-Bains-Palalda?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 6 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Amélie-les-Bains-Palalda

Kan jeg bestille en langtidsleie i Amélie-les-Bains-Palalda?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Amélie-les-Bains-Palalda?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Amélie-les-Bains-Palalda

Vis mer