Bilutleie
Tartu
Kollaps
Estland // Tartu
Endre personlige detaljer

Leiebil Tartu: Sixt Bilutleie online

Tartu er det viktigste senteret for utdanning og kultur i Estland, og er landets nest største by med vel 100 000 innbyggere. Den er rik på historie, ettersom den er den eldste byen i landet, og er plassert mellom Estlands to største innsjøer. Elven Emajõgi renner bedagelig gjennom byen, noe som er med på å gi byen enda mer sjarme. Med leiebil i Tartu kan du oppdage byen og de nærliggende områdene i ditt eget tempo, helt uten å tenke på kollektivtrafikkens rutetider. Sixt har mange gode tilbud til deg som vil disponere eget kjøretøy, og kategoriene du kan velge blant er familiebiler, økonomibiler og el-biler eller minibusser som rommer hele storfamilien.

 
 • Tartu Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lennu tn. 44, Reola küla
  61707 Tartu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

 • Tartu City

  Sixt Bilutleie
  Viljandi maantee 48
  50411 Tartu

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan skaffe leiebil i Tartu?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie på Tartu flyplass (TAY) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt gir alltid kundene praktiske tilleggsgoder som ekstra forsikringer og lokasjonstillegg, og air condition kommer med de fleste av våre modeller. For et ubetydelig ekstrabeløp kan du skaffe deg fri kjørelengde og GPS, slik at leiebilen din vil stå klar på møtestedet akkurat slik du vil ha den. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Tartu

Ta leiebilen din til byens flotte rådhus med et stort torg som tjener som møteplass for mange av byens innbyggere. Etterpå kan du kjøre til det bemerkelsesverdige «Suppestrøket» med trehus i gammeldags stil, og der alle gatene er oppkalt etter suppeingredienser. Du finner også et eget vitenskapssenter der du kan få brynet intellektet ditt, samt flere museer med interessante gjenstander og utstillinger. Selvsagt står hele det kompakte Estland til din disposisjon når du besitter et eget kjøretøy, så ikke nøl med å kontakte Sixt bilutleie i Tartu for en god deal.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service