Bilutleie på Las Americas Flyplass

 

Mest populære i Las Americas Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Las Americas Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Las Americas Flyplass-stasjon

Adresse

Ruta 66, 15701 Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Lør
07:00 - 21:00
Søn
08:00 - 19:00
Helligdager
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Las Americas Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med Sixt bilutleie på Las Américas flyplass får du alle bekvemmelighetene som følger med når du har din egen leiebil. Vi tilbyr moderne kjøretøy fra anerkjente produsenter, og våre bilkategorier passer for alle anledninger og budsjetter. Velg mellom kategorier som familievennlige sedaner, lekre sportsbiler eller kanskje ønsker du en 4x4 med ekstra hestekrefter og god plass. For å gjøre det enkelt for deg, har vi inkludert fri kjørelengde med alle våre modeller, og har du bruk for andre tilleggstjenester, kan du ta en titt her på nettsiden for full oversikt over hva vi tilbyr for hver enkelt modell.
Hvordan skaffe leiebil på Las Américas flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Las Américas flyplass?

Las Américas flyplass (SDQ) er den nest største flyplassen på Den dominikanske republikk og ligger sentralt plassert i Punta Caucedo, midt mellom hovedstaden Santo Domingo og San Pedro De Macoiris. Du finner lett frem til Sixt sin skranke på flyplassen etter at du har forlatt området for bagasjeutlevering. Her vil en av våre dyktige servicemedarbeidere ta godt imot deg og besvare alle eventuelle spørsmål om leiebilavtalen eller gi deg nødvendige veibeskrivelser fra flyplassen. Vi sørger for at du får en leiebil innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av hva som er tilgjengelig når du ankommer.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Las Américas flyplass

Hva du kan oppleve med leiebil fra Las Américas flyplass

Med leiebil fra Las Américas flyplass, har du et godt utgangspunkt for å oppleve den eksotiske øya på kryss og tvers. I tillegg til vakre strender, krystallklart vann og eksotisk mat, kan du også utforske mer urbane omgivelser i Santo Domingo. Her kan du kjøre til et av de spennende museene, besøke byens katedral og nyte alle de gode shoppingtilbudene. Gå heller ikke glipp av kalksteingrottene "Los Tres Ojos" (de tre øynene) som befinner seg i parken Mirador del Este. Grottene er blant øyas mest besøkte attraksjoner.
Show more

Greit å vite når du leier på Las Americas Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Las Americas Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Las Americas Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Las Americas Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Las Americas Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Las Americas Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Las Americas Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Las Americas Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Las Americas Flyplass

Vis mer