Bilutleie i Santo Domingo

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Santo Domingo

Sikker kjøring med leiebil i Santo Domingo

Sikker kjøring med leiebil i Santo Domingo

Hovedstaden i Den dominikanske republikk er et lappeteppe av ulike kulturer og nabolag. Med din egen leiebil i Santo Domingo kan du besøke alle bydelene som byr på alt fra karibiske rytmer til europeisk arkitektur. Sixt stasjoner for bilutleie i Santo Domingo er blant annet til stede på byens to flyplasser La Isabela International Airport (JBQ) og Las Américas International Airport (SDQ). Her finner du et bredt utvalg av moderne og godt vedlikeholdte kjøretøy i kategoriene stasjonsvogn og SUV.Trafikken i de mest sentrale delene av byen kan være kaotisk i rushtiden. Innbyggerne er kjent for å kjøre fort, og de tar seg ofte noen friheter når det gjelder trafikkreglene. Hos Sixt bilutleie i Santo Domingo kan du derfor bestille ekstra forsikringer. Mange gater i Den dominikanske republikkens hovedstad er dårlig merket, så det kan lønne seg å leie et navigasjonssystem. De fleste av våre leiebiler i Santo Domingo leveres med air condition så du kan holde hodet kaldt. Sixt kan ikke garantere at du får nøyaktig den modellen du har sett på, men en bil i samme kategori vil stå klar for deg ved ankomst.
Dette opplever du med leiebil i Santo Domingo

Dette opplever du med leiebil i Santo Domingo

Vest for Ozama River ligger den mest velstående delen av byen. Her ligger Zona Colonial som er en av byens mest populære attraksjoner. Mange bygninger i europeisk stil fra det 15. og 16. århundre viser byens europeiske røtter. Få med deg Catedral Primada de América, Ozama fort og Alcazar de Colon. Havnepromenaden George Washington Avenue kalles også El Malecon. Her ligger det tett med hoteller, kasinoer, museer og hyggelige restauranter og kafeer. Med leiebil i Santo Domingo kan du også vie den østlige delen av byen et besøk. Reiser du med barn, passer det med en tur til Santo Domingo Aquarium og byens største shoppingsenter Megacentro.
Show more
Greit å vite når du leier i Santo Domingo
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Santo Domingo?
For å leie en bil med SIXT ved Santo Domingo må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Santo Domingo.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Santo Domingo?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Santo Domingo. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Santo Domingo

Hva trenger jeg for å leie en bil i Santo Domingo?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Santo Domingo?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Santo Domingo?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Santo Domingo

Vis mer