Bilutleie på Punta Cana Flyplass

 

Mest populære i Punta Cana Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Punta Cana Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Punta Cana Flyplass-stasjon

Adresse

Carretera Aeropuerto 106, 23000 Punta Cana, Den dominikanske republikk
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Lør
07:00 - 21:00
Søn
08:00 - 19:00
Helligdager
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Punta Cana Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Punta Cana flyplass er et godt valg for deg som vil ha en moderne leiebil og en god leiebilavtale. Våre praktiske sedaner og robuste firehjulstrekkere passer for alle reiseformål og budsjetter. Vi sørger for at du får en leiebil innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av hva som er tilgjengelig når du kommer. Hos oss får du flere goder inkludert i prisen, blant annet slipper du å bekymre deg over antall tilbakelagte kilometer med ubegrenset kjørelengde som følger med alle bilmodeller. Alle våre tjenester kan bestilles over telefon eller online, og du kan også legge til tilleggsutstyr som GPS og barnesete etter eget ønske og behov.
Hvordan skaffe leiebil på Punta Cana flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Punta Cana flyplass?

Punta Cana flyplass (PUJ) ligger helt øst på Den dominikanske republikk, cirka 200 kilometer fra hovedstaden Santo Domingo. Du finner enkelt frem til vår skranke på flyplassen i Punta Cana ved å følge skiltene til bilutleieområdet. Vi vil ta godt imot deg og bistår selvsagt med lokale reisetips og detaljerte veibeskrivelser om ønskelig. Med en leiebil fra Punta Cana flyplass kan du føle deg trygg bak rattet og komme deg praktisk og problemfritt rundt på denne vakre, karibiske øya.
Et eldorado for naturelskere og vannentusiaster

Et eldorado for naturelskere og vannentusiaster

Punta Cana sies å være juvelen i Den dominikanske republikk i Karibia. For den aktive er dette et fantastisk sted med mange opplevelser som best lar seg utforske med et eget kjøretøy. Her kan du slå et slag golf på de mange grønne slettene, bli med på et utall vannsportaktiviteter, spise eksotisk mat og få et innblikk i denne eksotiske kulturen. På den østlige siden av øya finner du det som sies å være de beste strendene på øya, og med leiebil fra Punta Cana flyplass kommer du raskt frem til en av øyas største attraksjoner, "Hoyo Azul". Her kan kjøle deg ned i det naturlige bassenget med krystallklart vann lokalisert like ved en 75 meter høy klippe.
Show more

Greit å vite når du leier på Punta Cana Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Punta Cana Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Punta Cana Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Punta Cana Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Punta Cana Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Punta Cana Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Punta Cana Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Punta Cana Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Punta Cana Flyplass

    Vis mer