Bilutleie i Punta Cana

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Punta Cana

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Punta Cana Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Punta Cana

Hvordan du skaffer leiebil i Punta Cana

Hvordan du skaffer leiebil i Punta Cana

Dersom det er ro og fred du er ute etter, har du kommet til riktig sted, siden du med leiebil i Punta Cana selv kan bestemme når du for eksempel skal spille golf eller ligge og døse på stranden. Utvalget vårt består av pålitelige kjøretøy fra verdensledende fabrikanter, og Sixt bilutleie har alltid konkurransedyktige priser. Velg mellom kompaktbiler, familiebiler til dagligdags bruk eller 4x4 som har godt veigrep. Det følger fri kjørelengde med samtlige modeller slik at du kan nyte full fleksibilitet, og air condition gjør at du kan holde hodet kaldt mens du oppdager Den dominikanske republikk. Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Punta Cana og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det følger en lang rekke forsikringer og gebyrer med i prisene på leiebilene våre, mens tilleggstjenester som navigasjonssystem og dieselmotor kan optimalisere kjøretøyet ditt. Du finner oss på Punta Cana lufthavn (PUJ) siden det er vanlig å ankomme Den dominikanske republikk med fly. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan få med deg med leiebil i Punta Cana

Hva du kan få med deg med leiebil i Punta Cana

Punta Cana har hele elleve golfbaner som kan friste noen og enhver til å bedrive denne avslappende sporten, og det er selvsagt også mange herlige strender der du kan nyte livet. Om kvelden kan du fordrive tiden i stilrene kasinoer, eller nyt en drink på de mange barene du finner i Punta Cana. Kom deg også sørover til Del Este nasjonalpark for å oppleve mye flott landskap. Det er både enkelt og praktisk å leie bil i Punta Cana når du vil få med deg de beste opplevelsene.
Show more
Greit å vite når du leier i Punta Cana
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Punta Cana?
For å leie en bil med SIXT ved Punta Cana må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Punta Cana.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Punta Cana?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Punta Cana. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,0
Basert på 37 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,7)
Vanlige spørsmål om leie i Punta Cana
Hva trenger jeg for å leie en bil i Punta Cana?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Punta Cana?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Punta Cana?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Punta Cana

Vis mer