Bilutleie på Dubai Flyplass Terminal 1

 

Mest populære i Dubai Flyplass Terminal 1

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Dubai Flyplass Terminal 1 som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Dubai Flyplass Terminal 1-stasjon

Adresse

Airport Road D89 Al Garhoud, . Dubai, De forente arabiske emirater
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Dubai Flyplass Terminal 1

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hos Sixt bilutleie på Dubai internasjonale flyplass, terminal 1 legger vi alt til rette for at du skal finne en passende leiebil for dine reiseplaner og ditt budsjett. Fra vår topp moderne bilpark kan du velge blant kategorier som prisgunstige sedaner, romslige 4x4 og lekre sportsbiler — alle fra høyt ansette bilmerkeprodusenter. Vi garanterer at du får en bilmodell innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av hva som er tilgjengelig ved ankomst. Alle modeller kommer med fri kjørelengde for at du skal slippe å tenke på antall tilbakelagte kilometer, og tilleggsutstyr som GPS, ekstra forsikringer og tilpasset barnesete, kan enkelt bestilles når du foretar din reservasjon online eller per telefon. Velkommen til Sixt og De arabiske emirater!
Hvordan skaffe leiebil på Dubai internasjonale flyplass, terminal 1? Som en av de mest trafikkerte flyplassene i verden, er Dubai internasjonale flyplass (DBX) et viktig knutepunkt mellom øst og vest, og den klart største flyplassen i De forente arabiske emirater. Til tross for flyplassens enorme størrelse, er det lett å finne frem til bilutleieområdet i terminal 1 som er hovedterminalen for alle internasjonale flygninger. Her vil Sixt ta godt imot deg og besvare alle spørsmål om ditt leiebilforhold eller hvordan du enklest mulig tar deg inn til Dubai sentrum, knappe 4 kilometer sørvest for flyplassen. Har du forhåndsbestilt, vil din skreddersydde leiebil stå klar ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Dubai internasjonale flyplass?

Hva du kan oppleve med leiebil fra Dubai internasjonale flyplass?

Med leiebil fra Dubai internasjonale flyplass kan du enkelt kjøre rundt mellom Dubais skyhøye skyskrapere eller ta turen ut på den kunstgjorte palmeøyen, "The Palm, Jumeirah". Byen er kjent for sine enorme kjøpesentre, som ofte inneholder mer enn bare eksklusiv shopping. Hva med et besøk til "Dubai Mall" som også kan by på en isbane, akvarium og et spektakulært lys og vannshow ved foten av verdens høyeste skyskraper, Burj Khalifa?
Show more

Greit å vite når du leier på Dubai Flyplass Terminal 1

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Dubai Flyplass Terminal 1?
For å leie en bil med SIXT ved Dubai Flyplass Terminal 1 må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dubai Flyplass Terminal 1.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Dubai Flyplass Terminal 1?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQE 350+ Aut. (100% Electric)
Mercedes-Benz EQE 350+ Aut. (100% Electric)
Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Dubai Flyplass Terminal 1

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Dubai Flyplass Terminal 1?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Dubai Flyplass Terminal 1?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Dubai Flyplass Terminal 1

Vis mer