Bilutleie i Dubai

 

Våre tjenester ved Dubai

Utleietjenester fra Sixt i Dubai

Utleietjenester fra Sixt i Dubai

Med leiebil i Dubai får du mest mulig ut av oppholdet ditt i denne fasjonable byen. Vi i Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med ditt valg, enten du foretrekker en vanlig bybil, en åpen og sportslig variant eller en større SUV. Bilparken vår er topp moderne, og ved vår bilutleie i Dubai finner du biler som vil passe ditt opphold, enten du tenker å tilbringe lengre tid her eller kun er her på en kort forretningsreise. Merk deg at Sixt ikke kan garantere at du får en spesifikk bilmodell, men en bil i den kategorien du reserverer på forhånd vil naturligvis være tilgjengelig for deg ved ankomst.Her på våre nettsider finner du det meste du trenger å vite om det å ha leiebil i Dubai. Klikk på en eller flere av kategoriene for å finne en bil som passer for deg. Du kan velge tilleggstjenester som ekstra sjåfører, barnesete eller GPS online eller i skranken. Det er tid å spare ved å gjøre alt online før du henter din leiebil i Dubai.
Ting å gjøre med leiebil i Dubai

Ting å gjøre med leiebil i Dubai

Som en region og by i De forente arabiske emirater, er velstående Dubai et perfekt feriested for deg som liker litt luksus. Det meste er litt større her enn ellers, og har du for eksempel planer om å shoppe, anbefaler vi en bil med litt størrelse fra vår bilutleie i Dubai. Mange spennende varer fra verdens største shoppingsenter, Dubai Mall, kan gjøre sitt til at det raskt fylles opp. Kjør til Burj Al Arab, det verdensberømte luksushotellet som er formet som et seil eller besøk verdens høyeste skyskraper Burj Khalifa. Øyene som kalles Palm Island, er også verdt å få med seg. Formet som en palme i havet finner du hoteller, kjøpesentre, strender, sentre for vannaktiviteter og restauranter langs vannkanten. I De forente arabiske emirater virker ingenting umulig, det er Dubai beviset på.
Show more

Greit å vite når du leier i Dubai

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Dubai?
For å leie en bil med SIXT ved Dubai må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dubai.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Dubai?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Dubai. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 2251 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Kjøretøyet
(4,4)
Veien til Sixt
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Dubai

Hva trenger jeg for å leie en bil i Dubai?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Dubai?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Dubai?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?