Bilutleie
Odense
Kollaps
Danmark // Odense
Endre personlige detaljer

Leiebil Odense: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Odense ønsker deg hjertelig velkommen til en av de mest spennende byene i Skandinavia. Odense byr på mye spennende arkitektur, og når du har eget kjøretøy, står hele øya Fyn til din disposisjon. Du kan enkelt finne en skreddersydd leiebil for deg i vårt rikholdige utvalg, som består av familiebiler, økonomibiler til hyggelige priser, minibusser, 4x4 med ekstra hestekrefter eller luksusmodeller som vil vekke oppsikt gatelangs. Ekstragoder som tredjepartforsikring og air condition følger med samtlige modeller og gjør bilturen i Danmark både tryggere og mer behagelig.

 
 • Odense Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lufthavnsvej 131
  5270 Odense

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Odense Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Vestre stationsvej 9
  5000 Odense

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Odense?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Odense og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Dersom du vil føle deg ekstra trygg under ditt opphold i Danmark, har vi flere forsikringer du kan legge til for ubetydelige ekstrabeløp. GPS for enkel navigasjon gjør at du finner fort frem til ditt bestemmelsessted, og dieselmotor kan sørge for lavere drivstoffutgifter. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mulighetene du får med leiebil i Odense

Her i Danmarks tredje største bysentrum er det mye å utforske, og det finnes mange muligheter for shopping og spisesteder med både lokal og internasjonal mat. Kom deg til museet dedikert til eventyrfortelleren Hans Cristian Andersen, og Odense dyrepark vil holde deg gående i mange timer. Kom deg for all del til Egeskov Slott som er et av de best bevarte fra renessansetiden, med blant annet en hekklabyrint og mange fine parker. Odense rådhus er et flott syn, og det samme gjelder Sankt Knuds kirke, som ligger like ved. Kun fantasien setter grenser for hva du kan få med deg med leiebil i Odense fra Sixt.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service