Bilutleie i Kolind

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Kolind

Hvordan skaffe leiebil i Kolind?

Hvordan skaffe leiebil i Kolind?

Har du lyst til å oppleve det landlige Danmark og rolig atmosfære, er Sixt bilutleie i Kolind helt ideelt for deg. Her finner du små tettsteder omringet av åkerlandskap og skoger, og dermed kan du nyte rolige omgivelser og landturer. Vi har vår stasjon for leiebil på Aarhus flyplass (AAR) bare noen kilometer mot sør, og i utvalget vårt har vi leiebiler som stadig oppdateres. Velg blant familiebiler til allmenn bruk, minibusser med god plass eller premiummodeller for en ekstra bekvem kjøretur. Sixt utstyrer alle våre leiebiler med fri kjørelengde, slik at du kan bli godt kjent med Kolind og omegn. Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kolind og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan velge mulighet for ekstra sjåfør som kan avløse deg på lange bilturer, og barnesete til minsten gjør at hele familien får sitte trygt. For en ekstra trygg kjøreopplevelse kan du også legge til ekstra forsikringer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Mulighetene du får med leiebil i Kolind

Mulighetene du får med leiebil i Kolind

Kolind er ett av flere tettsteder der du kan nyte tilbakelent atmosfære og koselige små sentrumsområder med kirker og kafeer. Du anbefales absolutt å ta en tur til nasjonalparken Mols Bjerge, der du finner store skogområder og mange turmuligheter, og like mot øst ligger Ree Park Safari som har mye underholdning for hele familien. Det er ikke noe problem å komme seg fra Kolind til Danmarks nest største by Aarhus og alt som er å oppleve der, og ved Løgten Bukt finner du flott natur og Kalø slottsruiner. Med leiebil i Kolind venter både urbane og landlige opplevelser på deg.
Show more
Greit å vite når du leier i Kolind
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kolind?
For å leie en bil med SIXT ved Kolind må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kolind.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kolind?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kolind. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 104 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyet
(4,3)
På Sixt-stasjonen
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie i Kolind

Hva trenger jeg for å leie en bil i Kolind?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Kolind?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kolind?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kolind

Vis mer