Bilutleie
Kastrup
Kollaps
Danmark // Kastrup
Endre personlige detaljer

Leiebil Kastrup: Sixt Bilutleie online

Kastrup er for mange inngangsporten til Danmark siden stedet er base for Københavns flyplass, og Sixt bilutleie i Kastrup lar deg enkelt ordne med personlig transport herfra. Vi har selvsagt en filial hendig plassert på Kastrup lufthavn (CPH), og i utvalget vårt finner du kjøretøy som passer både for par, forretningsreisende og kjernefamilier. Velg blant 4x4, familiebiler til normalt bruk, minibusser for dere som er mange på reise, eller luksusmodeller for deg som vil ha noe spesielt. Hvis du betaler ved henting, kan du endre bestillingen din uten ekstra gebyrer, og tredjepartforsikring er alltid et selvsagt ekstragode som følger med leiebilen din.

 
 • København Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lufthavnsboulevarden 5
  2770 Kastrup

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • København Dragos

  Sixt Bilutleie
  Kystvejen 42
  2770 Kastrup

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Kastrup?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Kastrup og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Skulle det være glatt på veiene, kan du selvsagt få bilen levert med vinterdekk, og flere ekstra forsikringer kan skaffes for små ekstrabeløp. Andre oppgraderinger som navigasjonssystem og dieselmotor kan lett ordnes med når du bestiller over nett eller telefon. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg ved å leie bil i Kastrup

I nærheten av Kastrup finner du store hoteller der det ofte arrangeres konferanser, så det er ypperlig med et eget kjøretøy her dersom du kommer i forretninger. Øst for Kastrup flyplass er det store grøntområder lett tilgjengelig, spesielt natursenteret Amager der du kan nyte friluftslivet. En dagstur over til Malmö er heller ikke å forakte, og dersom du nærmer deg København, står opplevelsene i kø. Kastrup har også Danmarks største akvarium å skilte med, så det mangler ikke på aktiviteter når du disponerer egen leiebil i Kastrup.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service