Bilutleie
Fredericia
Kollaps
Danmark // Fredericia
Endre personlige detaljer

Leiebil Fredericia: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie i Fredericia blir det enkelt å se både Danmarks fastland og øyene Sjælland og Fyn. Fredericia ligger nemlig rett ved Lillebæltsbroen som fører deg over til Fyn, og motorveien E20 lar deg komme raskt av gårde til neste destinasjon. I utvalget vårt av kjøretøy finner du leiebiler som passer både for deg som reiser alene eller med følge. Vi har nemlig både familiebiler, SUV og varebiler. Det er fri kjørelengde inkludert med samtlige modeller slik at du slipper å tenke på avstandene, og tredjepartforsikring kan spare deg for uønskede ekstrautgifter.

 
 • Fredericia Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Jernbanegade 2
  7000 Fredericia

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Fredericia?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Fredericia og ekstratjenestene som er tilgjengelige. På våre nettsider har du full oversikt over totalprisen, og dieselmotor kan du få uten å betale ekstra. Tilleggstjenester som navigasjonssystem er fint for deg som vil finne fort frem, og ekstra sjåførtillatelse gjør det mulig å bytte på kjøringen underveis mens dere kjører rundt i Danmark. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Nyt full reisefrihet med leiebil i Fredericia

Fredericia har et flott bysentrum med rektangulære kvartaler der du finner mange koselige kafeer, og prøv gjerne danske wienerbrød og en kopp kaffe på en av fortauskafeene der. Kjør også til Fredericia Vold med de vakre grøntområdene og vollgravene, og det er en kort kjøretur til byer som Aarhus og Odense med alt som er å oppleve der. Madsby Legepark vil by på aktiviteter for hele familien, og gå ikke glipp av den gammeldagse arkitekturen i det flotte strøket Museerne i Fredericia. Det er selvsagt også mange shoppingmuligheter i bysentrum, og en leiebil i Fredericia gir deg enkel transport fra sted til sted.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service