Bilutleie
Concepción
Kollaps
Chile // Concepción
Endre personlige detaljer

Leiebil Concepción: Sixt Bilutleie online

Concepcion er en av de større metropolene i Chile, og befinner seg ved munningen av elven Biobío, en viktig ferdselsåre for transport videre inn i landet. Med nesten en million innbyggere i hele byområdet er det mange attraksjoner å se, og det gjør du på best mulig måte med Sixt bilutleie i Concepcion. Kjøretøyene våre blir levert fra de mest anerkjente leverandørene, og bilflåten oppdateres flere ganger årlig. I utvalget vårt velger du mellom kategoriene økonomibiler til konkurransedyktige priser, familiebiler for vanlig bruk, 4x4 hvis du vil kjøre utenfor allfarvei, eller sportsbiler for litt luksus. Du gjør det lettere for deg selv når du leier bil i Concepcion.

 
 • Concepcion Flyplass
  Av. Jorge Alessandri 5001
  4301060 Concepcion

  Ma. - Sø.08:30 - 19:00
  Helligdag08:30 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Concepcion Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Av. Jorge Alessandri 5001
  4301060 Concepcion

  Ma. - Sø.08:30 - 19:00
  Helligdag08:30 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det er fort gjort å leie bil fra Sixt i Concepcion

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Concepcion og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Nyt godt av ubegrenset kjørelengde så du kan bli lommekjent med regionen, og klimaanlegg er installert i alle kjøretøy så du fort kan regulere temperaturen. Du finner oss blant annet på Concepcion flyplass (CCP) siden mange ankommer luftveien, og kostnadsfri ombooking eller kansellering av bestillingen gjøres enkelt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Prøv gjerne også oppgraderinger som GPS for enkel navigering og barnesete til junior.

Opplev kultur og natur med leiebil fra Concepcion

Dersom du ankommer med fly ser Concepcion vakker ut fra luften, med blått hav på begge sider av byen og den store bykjernen full av moderne høybygg. Concepcion er et av Chiles viktigste kultursentre, med mange rockemusikere og teatergrupper som opptrer om kveldene, og museer er det mange av. Byen har egen zoologisk park som familien kan besøke for moro, og kjører du leiebilen fra Sixt opp i de skogkledde åsene vil du få glimrende utsikt over stedet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service