Bilutleie
Antofagasta
Kollaps
Chile // Antofagasta
Endre personlige detaljer

Leiebil Antofagasta: Sixt Bilutleie online

Det kan vel knapt finnes noe bedre enn å kjøre langs et ørkenlandskap mens du ser utover Stillehavskysten. Det kan bli en realitet med en leiebil i Antofagasta, hvor du også kan få mange urbane opplevelser. Du finner oss på Antofagasta flyplass (ANF), som er stedet hvor de fleste reisende ankommer først. I utvalget vårt har vi kjøretøy både for bruk i byen Antofagasta og langs ørkenveiene, og det spiller ingen rolle om dere er mange eller få som er på reise i Chile. Dersom du vil bruke pengene på andre ting enn transport, har vi også økonomibiler som er snille mot budsjettet. Med bilutleie i Antofagasta kan du kjøre gjennom ørken, by og fjellreservat med nydelige landskap på én og samme dag.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Det er mange fordeler ved å leie bil i Antofagasta

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du finne mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Antofagasta og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Siden du alltid får fri kjørelengde hos oss, trenger du ikke tenke på de lange avstandene i Chile. Gratis endring av bestillingen er fint å ha siden det er en lang reise hit. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For en lang dags kjøring har vi tilleggstjenester som ekstra sjåfør, slik at dere kan dele på å sitte bak rattet.

Hva du kan få opplevd med leiebil i Antofagasta

Siden området er så smalt, strekker Antofagasta seg mange kilometer langs kysten. Mot vest er det sjø, og mot øst er det fjell. Det er dermed smart å kjøre lenger opp i fjellene hvor du kan nyte en praktfull utsikt over hele Antofagasta og det endeløse havet. Byen ligger i Atacamaørkenen, så du er sikret solfylt vær det meste av året. I de tallrike restaurantene kan du prøve ekte chilensk mat som er godt krydret. Du gjør klokt i å prøve Sixt bilutleie i Antofagasta.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service