Bilutleie
Plovdiv Flyplass
Kollaps
Bulgaria // Plovdiv // Plovdiv Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Plovdiv Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Arrival Hall
  4009 Plovdiv BG +359-888088829
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: PDV
Åpningstider
Ma. - Sø.09:00 - 20:00
Helligdag09:00 - 20:00
 
 

Plovdiv ligger sentralt plassert i Bulgaria, med praktisk kjøreavstand til både fjell og åpent landskap. Når du har ditt eget kjøretøy til disposisjon, kan du fritt utforske det flotte landskapet, og hva kan vel da være enklere enn å forhåndsbestille bil hos Sixt bilutleie på Plovdiv flyplass? Velg fritt i sortimentet vårt mellom økonomibiler til lave priser, familiebiler som passer for dagligdagse gjøremål, spreke 4x4 som tar deg frem overalt, premiummodeller for luksusfølelsen eller minibusser for deg med stort reisefølge. Air condition er installert uansett kategori, og du kan forhåndsvelge gratis ombooking eller kansellering av bestillingen din på nettsidene våre.

Hvordan du skaffer deg leiebil på Plovdiv flyplass

Plovdiv flyplass (PDV) er en av de travleste i Bulgaria og mottar mange skiturister om vinteren, og det tar kun rundt 20 minutter å komme seg til byen med bil. Det vil derimot ta mye lengre tid med kollektivtrafikk, og grunnet flyplassens beskjedne størrelse er det lett å finne oss og bli godt mottatt av våre ansatte etter ankomst. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det er en lang rekke nyttige forsikringer som kommer medberegnet i prisen, og tilleggstjenester som navigasjonssystem og trådløst internett i bilen er valgmuligheter du kan få god bruk for.

Ting du kan se og gjøre med leiebil fra Plovdiv flyplass

Straks du har forlatt flyplassområdet, er det flere tettsteder som ligger og venter på ditt besøk. Her er det en helt annen atmosfære enn i de store byene i Bulgaria. Mot sør ligger fjellene som gir deg flott utsikt over det flate landskapet som omringer Plovdiv, og det er ingen lettere måte å komme seg til alpinanleggene i området på enn med leiebil fra Plovdiv flyplass. Inne i selve Plovdiv ligger den utsøkte parken Youth Hill som gir deg oversikt over hele byen, og det er mange muligheter for billig shopping. Sixt bilutleie på Plovdiv flyplass venter på å behandle ordren din.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.09:00 - 20:00
Helligdag09:00 - 20:00

Kontakt

Sixtstasjon Plovdiv Flyplass PDV Arrival Hall 4009 Plovdiv 42.067778, 24.850833 +359-888088829

Sixtstasjon Plovdiv Flyplass PDV

Arrival Hall
4009 Plovdiv
 
Telefon +359-888088829

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service