Bilutleie
Zaventem
Kollaps
Belgia // Zaventem
Endre personlige detaljer

Leiebil Zaventem: Sixt Bilutleie online

Zaventem ligger like nord for hovedstaden Brussel, i Belgias grønne belte. Dermed er det breddfullt av tur- og piknikmuligheter i dette frodige landskapet. Det er svært enkelt å ankomme stedet, siden det er tilknyttet Brussel lufthavn, og leiebil er den suverent enkleste måten å bevege seg i dette området på. Sixt har noen av markedets beste priser og en oppgradert bilflåte, og kategoriene vi kan tilby deg, er familiebiler, økonomibiler som er milde mot lommeboken, varebiler med rikelig plass, og luksusbiler som lar deg kjøre på motorveiene med stil.

 
 • Brussel Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  1930 Zaventem

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Brussel (Woluwe)

  Sixt Bilutleie
  Leuvensesteenweg 36
  1932 Zaventem

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Zaventem?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Zaventem og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med Sixt får du alltid air condition så du ikke trenger å ha vinduene på vidt gap, og du får alltid en forsikret bil. Flere goder som barnesete og GPS er alltid mulig å skaffe seg, og med vår smarttelefonapp kan du velge deg modell ved utlevering. Sixt har dessuten tilpasset seg din reiseplan ved å tilby døgnåpen mulighet for både inn- og utlevering.

Hva du kan oppleve med leiebil i Zaventem

Noe av det første som bør besøkes, er Mariadal slott, som er relativt nytt, men likevel full av historie og flott å se på. De syv ridderes hus er også et lokalt landemerke som fortjener en visitt. Ellers ligger Zaventem omtrent midt i landet, og siden Belgia er svært kompakt, kommer du fort frem til både øst og vest på de moderne motorveiene. Du kan foreta dagsturer både til Nederland og Frankrike som ligger mot nord og sør, med alt de har å by på av opplevelser. Sixt bilutleie i Zavendem står klar til å forsyne deg med ditt eget kjøretøy.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service