Bilutleie
Gent
Kollaps
Belgia // Gent
Endre personlige detaljer

Leiebil Gent: Sixt Bilutleie online

Gent er en storby i den flamske delen av Belgia, med over en halv million innbyggere, en stor havn og et førsteklasses universitet. For deg som elsker middelaldersk arkitektur, er Gent et eldorado, og du vil holde deg opptatt med å få sett alle severdighetene og den klassiske byggestilen. Leiebil i Gent er dermed nødvendig for å gjøre det bekvemt og rimelig for deg selv, så du blir uavhengig av rutetider. Kategoriene som Sixt gir deg, er vanlige familiebiler, økonomibiler til svært hyggelige priser, minibusser, eller luksusbiler for deg som vil ha noe helt spesielt.

 
 • Gent (ved sentralstasjonen)

  Sixt Bilutleie
  Kortrijksesteenweg 1127c
  9051 Gent

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Gent?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Gent og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får alltid 50 mil gratis kjørelengde med Sixt, samt air condition som gjør at du slipper å ha vinduene på vidt gap. Andre nyttige tilleggsgoder er for eksempel navigasjonssystem eller en ekstra sjåfør som kjenner byens gatenett. Henting av bilen kan utføres når som helst, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Gent

Gent har et enormt antall severdige bygg, som Gravensteen slott og St. Nicholas-kirken med utsøkt design. I bysenteret finner du Graslei, et særdeles vakkert sted med rolig atmosfære og stilfulle bygårder og gamle hus. Om kvelden er byen kanskje enda vakrere, med tusenvis av lykter som lyser opp gatene og gir bygårdene et spesielt skjær, og du kan samtidig finne en koselig restaurant med belgisk mat. Kjør også langs elven Leie og se lysene speile seg i vannet, og her er det mengder av museer hvor du kan nyte både historie og kunst. Sixt bilutleie i Gent ser fram til ditt besøk.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service