Bilutleie på Bridgetown Flyplass

 

Mest populære i Bridgetown Flyplass

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bridgetown Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Bridgetown Flyplass-stasjon

Adresse

Airport Access Road, 16000 Christ Church, Barbados
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Bridgetown Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Barbados forbindes med lekre strender og solbading, og det kan du nyte som best med en leiebil fra Grantley Adams internasjonale flyplass. Kom deg raskt til de fineste badeplassene og utkikkspunktene - du bestemmer selv reiseskjemaet. Kategoriene Sixt tilbyr her er sedaner og stasjonsvogner for allment bruk, eller ekstra romslige minibusser for dere som er mange på reise. Gratis kansellering eller ombooking kan være smart å ha i baklomma siden det er en lang flytur til Karibien, og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert. Oppgraderinger som GPS og ekstra sjåfør kan enkelt skaffes for en billig penge.
Det er enkelt å ordne med leiebil på Grantley Adams internasjonale flyplass

Det er enkelt å ordne med leiebil på Grantley Adams internasjonale flyplass

Grantley Adams internasjonale flyplass (BGI) er den eneste flyplassen på Barbados, og dermed et naturlig startpunkt for alle ferierende. Siden terminalbygget er relativt lite, tar det ikke lang tid før du møter våre smilende ansatte som vil ta godt hånd om deg, og alle eventuelle spørsmål vil bli besvart. Det tar knapt 20 minutter å komme seg inn til Bridgetown sentrum med leiebil fra Grantley Adams internasjonale flyplass. Derfor finnes det ingen raskere måte å komme i gang med ferieringen på. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens den spesifikke bilmodellen er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan få med deg gjennom bilutleie fra Grantley Adams internasjonale flyplass

Hva du kan få med deg gjennom bilutleie fra Grantley Adams internasjonale flyplass

Bridgetown er en pulserende by med et heftig natteliv grunnet alle turistene, og med eget kjøretøy er det enkelt å komme seg fra stranden og inn til byen når kvelden renner på. En rundtur på Barbados vil gjøre deg kjent med de beste badestedene, mens det helt nord på øya finnes flere vakre klipper og severdigheter som Animal Flower Cave. Sixt bilutleie på Grantley Adams internasjonale flyplass står klare til å ta deg godt imot!
Show more

Greit å vite når du leier på Bridgetown Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bridgetown Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Bridgetown Flyplass må du være minst 25 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bridgetown Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bridgetown Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 67 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Bridgetown Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bridgetown Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bridgetown Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bridgetown Flyplass

Vis mer