Bilutleie i Barbados

 

Mest populære i Barbados

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Barbados Saint James som starter den 15.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Barbados

Hvordan du ordner med bilutleie i Barbados

Hvordan du ordner med bilutleie i Barbados

Du kan nyte tropiske omgivelser når du leier bil i Barbados, og Sixt er en av de eldste leiebiltilbyderne i bransjen og har lang erfaring. Benytt deg gjerne av nettsidene våre for å se utvalget av pålitelige kjøretøy som tar deg fra A til B. Med prisene våre er det ofte også penger å spare. Velg fritt mellom familiebiler som tar deg problemfritt dit du vil, robuste SUV-modeller eller luksusbiler så du har noe ekstra komfortabelt å kjøre rundt i Barbados med. Det kommer en rekke ekstragoder med på kjøpet, blant annet tredjepartforsikring og lokasjonstillegg. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Barbados og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får fri kjørelengde med alle modeller, noe som gjør at du kan nyte full fleksibilitet i Barbados, og vi har flere oppgraderinger som du kan bestille. Noen av dem er dieselmotor og barneseter som vil optimalisere kjøreopplevelsen din. Du finner vår filial for leiebil på Barbados Bridgetown lufthavn. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan se og gjøre med leiebil i Barbados

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Barbados

Første mål for mange er å komme seg til kyststrøkene og leve det deilige slaraffenlivet på de paradisiske strendene, og med leiebil i Barbados er det lett å finne de mest innbydende stedene. Miami Beach passer perfekt til bading og solslikking, mens surfere kan ta turen til Bathsheba Beach og boltre seg i de store bølgene. Barbados har også mye vakkert landskap du kan iaktta, for eksempel Harrison`s Cave der du kan se flotte formasjoner. Sixt bilutleie i Barbados ser frem til å gi deg nøklene i hånden.
Show more

Greit å vite når du leier i Barbados

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Barbados?
For å leie en bil med SIXT ved Barbados må du være minst 25 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Barbados.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Barbados?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Barbados. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 75 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Barbados

Hva trenger jeg for å leie en bil i Barbados?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Barbados?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Barbados?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Barbados

Vis mer