Bilutleie
Yerevan
Kollaps
Armenia // Yerevan
Endre personlige detaljer

Leiebil Yerevan: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til Armenias hovedstad? Da er det i så fall lurt å prøve Sixt bilutleie i Jerevan, siden det er svært mye å oppleve her, spesielt av historie og natur. Jerevan er en av verdens eldste byer og har mange hemmeligheter du kan oppdage når du beveger deg rundt i gatene. Vårt utvalg av kjøretøy består av økonomibiler til gunstige priser, familiebiler til normalt bruk eller 4x4 som tar deg frem overalt når du vil ut og utforske. Du kan oppdage så mye du vil av hele Armenia siden ubegrenset kjørelengde alltid er til din rådighet når du velger Sixt.

 
 • Yerevan Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Zvartnots International AP
  0042 Yerevan

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Yerevan

  Sixt Bilutleie
  Northern Avenue 10/1
  0010 Yerevan

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Jerevan?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Jerevan og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Air condition er installert i alle modellene våre, og du må gjerne reservere tilleggstjenester som barnesete og ekstra sjåførtillatelse slik at bilturen blir enklere for deg og alle passasjerer.

Severdigheter du kan få med deg med leiebil i Jerevan

Det er svært mange innholdsrike museer i Jerevan som du enkelt kan besøke når du har ditt eget kjøretøy her, og de byr både på historie og kunst. Kanskje det vil friste med en kjøretur så du kan ta fjellet Ararat nærmere i øyesyn? Det var nemlig dette fjellet Noahs ark angivelig skal ha strandet på. Kom deg til det utrolig flotte Kaskadekomplekset med imponerende arkitektur, og her vil du også kunne observere mange av Jerevans innbyggere som koser seg på en kafeteria. Sankt Gregors katedral er også et storslått byggverk som er verdt en visitt. Mulighetene blir mange med leiebil i Jerevan.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service