Bilutleie
Salta
Kollaps
Argentina // Salta
Endre personlige detaljer

Leiebil Salta: Sixt Bilutleie online

Ved å bestille en leiebil i Salta har du unike muligheter til å få med deg storslått landskap og mektige fjell, og Sixt har noen av de laveste prisene du vil finne. Velg fritt fra utvalget vårt av rimelige kompaktbiler, familiebiler med god plass, 4x4 som tåler alle slags veiforhold, eller luksusmodeller som vil gjøre deg til lokalkjendis. Det kommer fri kjørelengde med samtlige kjøretøy så du ikke blir hindret av avstander, og air condition sørger for at det alltid er behagelig temperatur i bilkupeen. Sixt bilutleie i Salta gir deg også gratis ombooking hvis du betaler ved henting, noe som gir deg som kunde større fleksibilitet.

 
 • Salta Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta Nacional Nº 51
  4400 Salta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Salta/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery/Collection Service
  . Salta

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00
  Helligdag08:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan ordne med leiebil i Salta

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for leiebil i Salta og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Mange kommer til Salta med fly, og derfor har vi en filial på Salta flyplass (SLA) for å gjøre det enkelt for alle reisende. Du kan bestille tilleggstjenester som vinterdekk dersom det er sesong for det, eller barnesete så junior også får sitte komfortabelt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Gode grunner til å bestille leiebil i Salta

Salta er vakkert plassert i Lermadalen med Andesfjellene mot vest og grønne åser mot øst, noe som gjør den til en av byene i Argentina med best beliggenhet for naturopplevelser. I Salta finner du også mye flott arkitektur, deriblant den store basilikaen og 9. juli-plazaet. Litt sørvest for Salta kan du komme deg inn på vei 51 og kjøre opp i fjellheimen, og klimaet i det nordlige Argentina er nesten subtropisk og gir mulighet for unik fauna. Sixt bilutleie i Salta lar deg fritt oppleve både byliv og villmarksliv.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service