Bilutleie
Cevil Pozo
Kollaps
Argentina // Cevil Pozo
Endre personlige detaljer

Leiebil Cevil Pozo: Sixt Bilutleie online

Argentinas praktfulle natur, yrende byliv og den unike argentinske kulturen opplever du best med en komfortabel og brukervennlig leiebil i Cevil Pozo. Klassikerne tango, biff, gauchos, Patagonia og noen av de høyeste toppene i Andesfjellene utgjør en cocktail for reiselystne. Hos Sixt bilutleie i Cevil Pozo har vi et utvalg skreddersydde kjøretøy i kategoriene sedan for inntil fem personer, 4x4 for utfordrende terreng og minibusser dersom du trenger plass til ekstra mange.

 
 • Tucuman Flyplass
  Delfin Gallo
  4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman

  Ma. - Fr.08:30 - 20:30
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Tucuman Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Delfin Gallo
  4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman

  Ma. - Fr.08:30 - 20:30
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Gjør reisen din så komfortabel som mulig med leiebil i Cevil Pozo

Når du har leiebil i Cevil Pozo, blir reisen gjennom dette naturskjønne og spennende landet en drøm. Fordelene ved å velge Sixt er mange. For å gi deg en mest mulig behagelig og stressfri reise inkluderer vi ubegrenset kjørelengde i prisen for samtlige av våre kjøretøy. Dermed slipper du å bekymre deg for antall tilbakelagte kilometer og kan nyte turen fullt ut. Videre får du både LDW- og tredjepartforsikring med på kjøpet. For kun små tilleggskostnader kan det også lønne seg å registrere en ekstra sjåfør eller bestille GPS på forhånd. Du finner oss lett på Teniente General Benjamín Matienzo internasjonale flyplass (TUC) etter ankomst, der våre profesjonelle medarbeidere er klare til å overrekke deg nøklene. Vi på Sixt sørger alltid for at du får en bilmodell i ønsket kategori, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.

Opplev frodige Argentina med bil

Med egen leiebil i Cevil Pozo tar det deg litt over 20 minutter fra Sixt-stasjonen på flyplassen til sentrum av Argentinas femte største by, San Miguel de Tucumán. Denne betydningsfulle byen byr på mange attraksjoner, for eksempel det historiske bygget Casa de Tucumá, der undertegnelsen av landets selvstendighetserklæring ble utført i 1816. For en unik utsikt og en kjøretur gjennom området kalt Republikkens hage kjører du en halvtime nordover til Celestino Gelsi-demingen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service