Bilutleie
Buenos Aires Flyplass Newbery
Kollaps
Argentina // Buenos Aires // Buenos Aires Flyplass Newbery
Endre personlige detaljer

Leiebil Buenos Aires Flyplass Newbery: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Av Rafael Obligado S/n
  C1425DAA Buenos Aires AR +54-1152187611
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: AEP
Åpningstider
Ma. - Lø.08:00 - 20:00
 
 

Jorge Newbery Airfield internasjonale flyplass (AEP/SABE), bedre kjent som Buenos Aires Newbery flyplass, er en av to omtrent like store flyplasser i Buenos Aires. Når du henter din leiebil fra Sixt på Newbery flyplass, er du kun en kort kjøretur unna den trendy bydelen Palermo i nordøst. Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder en topp moderne bilpark med biler fra verdensledende bilfabrikanter. På vår stasjon for bilutleie på Buenos Aires Newbery flyplass kan du velge blant kategorier som praktiske sedaner, robuste 4x4 og romslige minibusser. Vi sørger for at du alltid får din foretrukne bilkategori, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hvordan skaffe leiebil på Buenos Aires Newbery flyplass?

Med over 10 millioner reisende årlig er Buenos Aires Newbery flyplass en av Sør-Amerikas største flyplasser. Til tross for flyplassens betydelige størrelse, er det enkelt å finne frem til Sixt sin skranke i leiebilområdet hvor våre medarbeidere vil geleide deg frem til din forhåndsbestilte leiebil.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Buenos Aires Newbery flyplass?

Flyplassen har en svært praktisk lokasjon nær det meste av Buenos Aires mange attraksjoner. Med leiebil fra Buenos Aires Newbery flyplass er du inne i hjertet av byen på få minutter. Her ligger en hel verden foran deg av severdigheter, kulturtilbud og gastronomiske opplevelser. Med leiebil tar du deg enkelt mellom de mange, ulike bydelene i Argentinas hovedstad, hvor de kulturelle inntrykkene står i kø. Om muligheten byr seg, bør du besøke et av byens mange teater, med Teatro Colón som et av de mest bemerkelsesverdige. Som verdens fremste tangohovedstad kan du oppleve denne lidenskapelige dansen både på tangofestivaler, i konserthus, eller kanskje ønsker du selv å prøve deg på en av de mange uformelle tango-sammenkomstene i Buenos Aires grønne lunger.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Lø.08:00 - 20:00

Kontakt

Sixtstasjon Buenos Aires Flyplass Newbery AEP Av Rafael Obligado S/n C1425DAA Buenos Aires -34.559175, -58.415606 +54-1152187611

Sixtstasjon Buenos Aires Flyplass Newbery AEP

Av Rafael Obligado S/n
C1425DAA Buenos Aires
 
Telefon +54-1152187611

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service