Bilutleie
San Carlos de Bariloche
Kollaps
Argentina // Bariloche // San Carlos de Bariloche
Endre personlige detaljer

Leiebil San Carlos de Bariloche: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Panozzi 63 Local 4
  8400 San Carlos de Bariloche AR +54-2944521539
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: BRCC01
Åpningstider
Ma. - Lø.09:00 - 18:00
 
 

Plassert mellom de mektige Andesfjellene og innsjøen Nahuel Huapi i Argentina ligger Sixt bilutleie i San Carlos de Bariloche. Byen, som også kalles bare Bariloche, betjenes av en flyplass som ligger like utenfor sentrum. Herfra er det en 20 minutters kjøretur inn til våre lokaler like ved bredden av den mektige innsjøen. Bariloche ligger plassert midt i Nahuel Huapi nasjonalpark, den eldste nasjonalparken i Argentina. Med en leiebil i San Carlos de Bariloche har du tilgang til mange av de naturopplevelsene denne nasjonalparken har å by på. Du kan for eksempel besøke et av skianleggene i byen eller utforske fjellene og skogene som omringer byen til fots. Eventyrere av alle slag vil finne noe å gjøre i Bariloche, og en leiebil fra Sixt gjør eventyrene mulige.

Naturopplevelser i Bariloche

Våre leiebiler i San Carlos de Bariloche lar deg utforske de spennende og vakre naturomgivelsene uten problemer. Vi tilbyr romslige SUV-modeller og minibusser, men også mer kompakte biler fra bilprodusenter som Ford og Toyota. Når du booker en av våre leiebiler her, kan vi garantere deg en bil innen den valgte bilkategorien, men ikke en spesifikk bilmodell. Tredjepartforsikring og kollisjonsskadeforsikring er inkludert, og ombooking og kansellering er gratis. Du vil alltid ha ubegrenset kjørelengde, og for at du skal kunne føle deg trygg på veiene, er også vinterdekk med i prisen. Dersom du har behov for det, kan du bestille ekstrautstyr som GPS eller legge til en ekstra sjåfør som kan dele på kjøringen. Med en leiebil fra Sixt har du muligheten til å oppsøke et bredt spekter av attraksjoner og naturopplevelser.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Lø.09:00 - 18:00

Kontakt

Sixtstasjon San Carlos de Bariloche BRCC01 Panozzi 63 Local 4 8400 San Carlos de Bariloche -41.133540, -71.311256 +54-2944521539

Sixtstasjon San Carlos de Bariloche BRCC01

Panozzi 63 Local 4
8400 San Carlos de Bariloche
 
Telefon +54-2944521539

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service