Bilutleie
Durres
Kollaps
Albania // Durres
Endre personlige detaljer

Leiebil Durres: Sixt Bilutleie online

Mye av det beste Albania har å by på er nå tilgjengelig for deg! Med en leiebil i Durres er det kort avstand til for eksempel landets hovedstad og vakker natur. Sixt bilutleie har som alltid konkurransedyktige priser og et utvalg av kjøretøy som passer til både ferierende og jobbreisende. Velg blant kompaktbiler til priser som er høyst overkommelige, SUV-er, familiebiler eller minibusser med ekstra mange seter. Vi er plassert ved Durres havn som er i selve hjertet av byen. Fra Tirana flyplass (TIA) er det også mye kollektivtransport som går til Durres. For å redusere bekymringer, tilbyr vi alltid gratis ombooking dersom noe uventet skulle skje.

 
 • Durres Port Terminal

  Sixt Bilutleie
  Durres Port Terminal
  1001 Durres

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Det er plankekjøring å leie bil i Durres

Ved å klikke på lenken ovenfor, får du mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Durres og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får selvfølgelig alltid ubegrenset kjørelengde med på kjøpet, slik at du kan se alt av Albania. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For at de små i familien din skal få sitte godt, kan du skaffe barneseter som tilleggstjeneste. Glem heller ikke at Sixt gir deg gratis ombooking eller kansellering dersom du betaler ved oppmøte.

Du kan oppleve mye med leiebil i Durres

Det ligger mange spennende restauranter rett ved Durres havn hvor vi er plassert. Rett øst ligger det en strandlinje på mange kilometer hvor du kan nyte livet og varmen fra Albanias sol. Tirana ligger en knapp times kjøring rett mot vest, og lar deg se mye av landets kultur og rike historie. En times kjøretur mot nord tar deg til utkikkspunktet Kapp Rodon, og du vil finne mange hotellbyer langs kysten hvor badeforholdene er på topp. Det er flere nasjonalparker lenger inn i landet mot øst hvor du kan beundre fjellandskapet. Mange dører vil åpne seg med Sixt bilutleie i Durres.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service