Bilutleie
Santa Monica, CA
Kollaps
USA // Santa Monica, CA
Endre personlige detaljer

Leiebil Santa Monica, CA: Sixt Bilutleie online

Santa Monica i California byr på noe av det ypperste innen strandliv i hele USA. Her er det mange kilometere med sandstrender og et stort utvalg av spisesteder der du kan smake alskens retter. Filialen vår for bilutleie i Santa Monica i California finner du på Shore Hotel som ligger midt i all herligheten, og dermed er det kort avstand til det meste som er å oppleve. Med vårt store utvalg er du fri til å velge et kjøretøy som passer deg. Vi har økonomibiler til fornuftige priser, familiebiler til praktisk bruk, firehjulstrekkere med tøft utseende, minibusser med plass til hele reisefølget eller luksusbiler så du kan bli strandkjendis i Santa Monica her i vakre California.

 
 • Santa Monica/Shore Hotel
  1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Santa Monica/Shore Hotel

  Sixt Bilutleie
  1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Ingen sak å skaffe leiebil i Santa Monica i California med Sixt

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Santa Monica CA og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er heldigvis air condition installert i samtlige av modellene våre så du slipper å sitte lenge i en glovarm bil etter en dag på stranden, og nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem vil du bruke mye i Santa Monica, som er en del av millionbyen Los Angeles. Har du smarttelefon, kan du benytte appen vår til å velge modellen du vil ha ved utlevering. Kanskje den lekre kabrioleten Ford Mustang GT eller en Mercedes Benz S-klasse er ledig akkurat for deg.

Mye å bedrive tiden med i Santa Monica i California

Rett ved filialen vår ligger den berømte piren som strekker seg flere hundre meter ut i sjøen, og fornøyelsesparken Pacific Park ligger også her. Motorveien 10 tar deg videre ut i Los Angeles-regionen hvis du vil se mer av USA, og mot nord ligger flere golfbaner og store parkområder der du kan nyte naturopplevelser og storslått utsikt over denne kjempebyen. Sixt gjør det til en fryd å disponere egen leiebil i Santa Monica i California.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service